Hajápoló rendszer

A Great Lengths új hajápoló rendszere olyan szenzorokat tartalmaz, melyek felismerik hajad ápolási szükségleteit és ellátják azt a megfelelő regeneráló hatású anyagokkal, pont ott, ahol a hajnak a legnagyobb szüksége van rá. Ezek a szenzorok a gyökerektől egészen a hajvégekig bevonatot képeznek a hajszálakon így ellenállóvá válnak minden károsodással szemben. A természet kínálta fel számunkra a megoldást, a legjobb védelmet a szabad gyökök ellen a „Pinot Noir” szőlőfajta magjában találtuk meg. A szabadalmaztatott GSP-T a Great Lengths új hajápoló rendszerének erős alapját alkotja. Számos új, természetes hatóanyaggal együtt, mint az Aquarich vagy Solamer GR8 tartósan gyönyörű hajat biztosítanak.

 
 
 
 

GSP-T – tartós védelem a sejteknek

A szabadalmaztatott GSP-T a „Pinot Noir” szőlőfajta kivonata adja. A természetben a kivonat megvédi az érzékeny sejteket a környezeti kihatások által okozott károsodástól vagy elhalástól. A Great Lengths az érzékeny hajsejtek hosszan tartó és állandó védelmében alkalmazza. Hatékony antioxidánsként védelmet nyújt a szabad gyökök ellen: a GSP-T az E-vitaminnál 50-szer, a C-vitaminnál pedig 20-szor jobb hatást fejt ki. Ez egyet jelent haj természetes vitalitásának fenntartásával, kiszáradásának megakadályozásával, a ragyogó hajszín megőrzésével és a haj természetes csillogásának növelésével.

 
 
 

Argánolaj – pillesúlyú adalék a ragyogó hajért

Az értékes argánolajat a marokkói argánfa gyümölcséből nyerik ki. Pontosan kimért koncentrátumként adagoIva képes csodásan ragyogóvá varázsolni a hajat, ami fényessé válik, nem nehezedik el és nem is lapul le.

 
 

Prokeratin – megbízható hajregenerálás

A prokeratin olyan válogatott aminosavak és proteinek elegye, melyek hasonlítanak és megegyeznek a hajban megtalálható társaikkal. Mélyen behatolnak a hajba és oda épülnek be, ahol a természetes anyag a leginkább hiányzik. Ezáltal kitöltik, kiegyenlítik a haj porózus zónáit és megbízhatóan regenerálják azokat.

 
 
 

Aquarich – erősítő ápolás

Az innovatív komplex hatóanyag, az AQUARICH® az Avena strigosa, azaz a “borotvás zab” kivonata, amely a sejtek felépítéséért és szabályozásáért felelős. Magas kénes aminosav-tartalma erősebbé teszi a haj pikkelyes rétegét. A poliszacharidok egy plusz papírvékony réteget képeznek, mely megvédi a hajat a kiszáradástól. Az AQUARICH® további összetevői megakadályozzák a haj szálkásodását, korai hajhullást, a töredező hajat pedig elasztikussá teszik. Egy szó mint száz, az AQUARICH® biztosítja a haj alapos és mélyre ható ápolását, erősebbé téve azt. Jelentősen csökkenti a haj gubancosodását is!

 
 
 

Solamer GR8 – innovatív színvédelem

Ez a speciális hatóanyag megvédi a természetes színű és a festett hajat az UV-sugárzás roncsoló hatásától.
Az UV-A és az UV-B sugárzás elleni védelem terjedelme kivételes: 290-340 nanométer, ami ideális védelmet jelent a fénnyel és a közvetlen napfénnyel szemben. A SOLAMER GR8 intenzív, vibráló hajszínt biztosít nagyon hosszú időn át, a hajszín tartóssága több, mint 50%-kal nő, amit tudományos kísérletek is igazolnak.

Flexan II. – az extraerős lemosó

A nagyon enyhe, ám mégis nagyon hatékony lemosó az erősen hajhoz tapadó részecskék eltávolítására lett kifejlesztve. Alaposan eltávolítja a hajformázó termékek vagy a lerakódott por makacs rétegeit.