Így készül – Step by Step

A Great Lengths segítségével végre megvalósíthatod álmaid frizuráját, és olyan színű, formájú és hosszúságú hajad lehet, amelyről eddig csak álmodhattál. A hajhosszabbítás és a hajdúsítás ugyanolyan óriási változás a külsőnkben, mint a hosszú haj rövidre vágatása. Mi tudjuk ezt, ezértszakembereink szívesen konzultálnak a megálmodott frizura megvalósításáról, a személyiségedhez, stílusodhoz és arcformádhoz leginkább illő hajszín, hossz és fazon kiválasztásában. Tekintsd meg első step by step fotósorozatunkat, ahol egy félhosszú hajból gyönyörű, derékig érő, élettel teli hajkoronát varázsolunk. Lentebb további példákat is találsz, melyekből megismerheted a Great Lengths hajhosszabbítás folyamatát.

Modellünk szépen ápolt, egészséges, átlagos hosszúságú és sűrűségű hajjal rendelkezik. Félhosszú hajából olyan frizurát készítünk, amely a fejforma vonalát követi, kiemelve így a szemét és az arcvonásait. Az eljárás végére a haj hosszabb és dúsabb, mégis teljesen természetes hatású lesz.

Mivel nem csak a hajhosszúságot, hanem a dússágot is növelni szeretnénk, ezért folytatólagosan helyezzük fel a keratinos illesztéseket, ügyelve arra, hogy a kontúr vonalainál megfelelő mennyiségű fedőrészt hagyjunk a természetes hatás érdekében. Így bátran hordható feltűzve is.

A munkafolyamatot az oldalsó részeknél is alkalmazzuk, ügyelve a kontúrrészek kihagyására. A fejformát követve takarórészt biztosítunk a frizura természetes vonalának megtartásához. Ez biztosítja, hogy a póthaj viselése és kezelése a lehető legkényelmesebb legyen.

A póthajak felhelyezése után a fazont hagyományos módon hátulról előre haladva alakítjuk ki. A frizura elsőként egy lágy V-alakot kap, ezután a haj megformázására koncentrálunk, amit egyedi összevágási stílussal alakítunk ki. Ehhez speciális póthaj összenyírási tudásra van szükség.

A természetes és a póthaj összedolgozásához csúsztatott vágási technikát alkalmazunk, így a természetes haj szinte összeolvad a póttincsekkel.

A frufru és az arc körüli tincseken pontvágás technológiát használunk, így a hangsúlyos hajkorona mellett sem tűnnek el az arcvonások.

A következő lépésben eltávolítjuk a túlságosan puha hajvégeket, amelynek segítségével még tovább fokozzuk a dús haj érzetet.

Végül pontvágást alkalmazunk a természetes hajvégeken, hogy láthatatlanná tegyük az illesztéseket a póthajak és a valódi tincsek között.