Bevezetnéd szalonodban a hajhosszabbítás szolgáltatást vagy megújítanád a jelenlegit?

Eddig nem találtál a szalonod színvonalával megegyező hajhosszabbító márkát, vagy csak márka nélküli oktatásokkal kerestek meg? Hajhoszabbításban a Great Lengths képviseli a legmagasabb minőséget, így biztos lehetsz benne, hogy egy prémium szolgáltatással bővítheted szalonod kínálatát.

Egy szolgáltatást, mint például a hajhosszabbítás, nem az ára teszi színvonalassá és minőségivé, hanem a háttérben meghúzódó szaktudás, és a hozzá tartozó professzionális eszközök használata.

A vendégek a sok különböző technika és a sokféle eredetű haj között könnyen vesznek el a terület sokszínűségében. Az egyik legfontosabb feladat utat mutatni az útvesztőben, és szakszerűen tájékoztatni a vendéget, hogy az interneten keringő hamis információk és a szájról szájra keringő tévhitek után végre szakszerű tanácsadást kapjon. A Great Lengths ezért hisz abban, hogy a megfelelő képzés a kulcs ahhoz, hogy a hajhosszabbítóra szakemberként tekintsenek, és tudását elismerve, nyugodt szívvel ülhessen a vendég a világ bármely Great Lengths szakemberének székébe.

A magyarországi Great Lengths képviselete budapesti központtal rendelkezik, és itt található a márka első referencia szalonja is, ahova az ország minden pontjáról és a világ számos országából érkeznek a vendégek. A mindennapos hajhosszabbítások és bejelentkezések miatt megnövekedett várólista nagyjából két hetes időtartamot ölel fel, ezért a terjeszkedés mellett döntöttünk és elkezdtünk lehetséges partnerek után kutatni. Olyan önállóan dolgozó fodrászokat és prémium kategóriás szalonokat keresünk, akiknél lehetséges egy luxus hajhosszabbító márka képviseletének megvalósítása.

A hajhosszabbítás egy rendkívül nagy pontosságot és precizitást igénylő szakma, a fodrászat egyik szakága.

A mai világban sajnos egyre több a vékonyszálú, kevés, gyenge hajú vendég, akiknek a haján nem mindig sikerül hagyományos fodrászati megoldásokkal olyan változást elérni, amivel hosszú távon elégedettek. Erre kíváló lehetőség a hajdúsítás és hajhosszabbítás. A minőségi hajhosszabbítás mögé viszont mindenképpen kell egy márka, aminek támogatottságával egy új szolgáltatást lehet bevezetni, vagy akár a meglévőt egy magasabb szintre emelni.

márka támogatottsága napjainkban létfontosságú, hiszen nélküle nincsenek szakmai továbbképzések, naprakész technológiai és technikai újítások, minőségileg kifogásolhatatlan illesztések és összenyírások. Egy márka jelenléte nélkül nincs hitelesen igazolt beszerzési forrás, a hajak és keratinok eredete megkérdőjelezhető, csakúgy, mint az előállítási körülmények és szigorú előírások szerinti feldolgozás. A professzionális oktatás, eszközök és gépek, illetve a kimondottan póthajra előállított ápolócsalád hiánya is a márkanélküliséget jellemzi a hajhosszabítások piacán.

Számtalan előnye van egy márka támogatottságának, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a nők is inkább a minőségi termékeket és szolgáltatásokat preferálják, illetve döntésüket nagyban befolyásolja a biztonság és szakértelem, amit csak egy világhírű és elismert márka tud biztosítani.

Egy nőnek lehet bármilyen jó a sminkje vagy ruhája, ha a hajával nincs megelégedve, akkor nem lesz teljes értékű a kisugárzása, nőiességében nem tud kiteljesedni. A Great Lengths olyan nőknek kínál megoldást, akik nem rendelkeznek dús, hosszú hajkoronával, de vágynak a változatos, vonzó, természetes hatású megjelenésre.

A vendégeknek kettő alap tipusát különböztetjük meg: akiknek már volt hajhosszabbítása, akiknek még nem volt hajhosszabbítása. Persze mindkét tipusnak megvan a sajátos problématudata és félelme, amit megfelelő kommunikációval és a döntési preferenciáik ismeretével nagyszerűen lehet kezelni.
Akinek már volt, vagy jelenleg is póthajat visel, rendszerint rossz tapasztalat miatt keresi az új lehetőségeket. Ez többnyire a piac helyi sajátosságaival magyarázható: Magyarországon sajnos még mindig szép számmal találhatóak képesítés nélküli, silány munkát végző hajhosszabbítók. A miattuk csalódott vendégek bizalmát visszanyerni az egész világon elismert, mindig prémium minőséget képviselő hajhosszabbító márkával lehetséges.

Azok a nők, akiknek még nem volt hajhosszabbításuk, de kacérkodnak a gondolattal, általában aggódnak, hogy a hajhosszabbítás viselése fájdalommal fog járni vagy, hogy a saját hajuk károsodhat, kihullhat. Tartanak attól, hogy új hajuk műnek látszik majd, és hogy a póthaj ápolása bonyolult és időigényes folyamat. Mindenképp elkerülnék a látszódó, feltűnő illesztéseket, és egyáltalán nem szeretnék, hogy sportolásnál, szabadidős tevékenységeknél a póthaj zavaró legyen.

A Great Lengths garantálja a kényelmes, biztonságos és természetes hatású hajhosszabbítást!

  A hosszabbított haj természetes mind kinézetre, mind tapintásra. A póthaj gyakorlatilag egybeolvad a saját hajjal, így nem él külön életet, nem különböztethető meg az eredeti hajtól.

  Az illesztések kíméletesek a hajhoz és a fejbőrhöz, viselésük nem okoz fájdalmat.

  Az illesztések laposak, aprók és alig kitapinthatóak, garantáltan láthatatlanok.

  Az illesztéshez használt keratin ugyanabból az anyagból van, mint a haj, így semmilyen allergiás reakciót nem okoz.

  A precíz illesztésekkel egyenletes lesz a haj terhelése, így nem fenyeget hajhullás. Az illesztések nem húznak, nem tépik ki a saját hajszálakat.

  Kellemes viselet, könnyen formázható és alváshoz sem kell eltávolítani, megfelelő ápolás mellett akár 4-6 hónapig is hordható.

  Formázható, göndöríthető, színezhető: a tökéletes frizura így bármilyen alkalomra elkészíthető.

  Az ultrahangos illesztésnek köszönhetően a póthaj könnyen, sérülést nem okozva távolítható el a saját, eredeti hajból.

A Great Lengths támogatásával egy minőségi szolgáltatással emelheted szalonod színvonalát.

A Great Lengths 100%-ban prémium kategóriájú indiai hajjal dolgozik, melynek genetikai struktúrája szinte azonos az európai hajszerkezettel, emiatt minden másnál alkalmasabb póthajnak. A Great Lengths az egyetlen olyan hajhosszabbító cég, amely egyáltalán nem fehéríti a hajat, nem alkalmaz semmilyen mérgező vegyi anyagot vagy ammónium származékos kezelést, ehelyett egy saját fejlesztésű forradalmi eljárást alkalmaz, amely egyáltalán nem károsítja a haj szerkezetét.

A Great Lengths elsőként illesztette fel póthaj tincseit keratin segítségével, ezzel új korszakot nyitva a hajhosszabbítás történetében. Ezt az eljárást 25 évvel ezelőtt 1992-ben fejlesztette és szabadalmaztatta. A saját fejlesztésű keratin szerkezete megegyezik az emberi haj jellemzőivel, így képes együtt tágulni és összehúzódni az eredeti hajjal.

A Great Lengths egyedi rögzítési technológiával és saját fejlesztésű póthajápoló termékcsaláddal dolgozik.

  Világvezető márka a hajhosszabbítás területén, nemzetközi sikere az egész világon elismert, több mint 70 országban van jelen.

  A Great Lengths évről évre elnyeri a szakma legrangosabb díjait.

  Kiváló minőségének köszönhetően tovább tart, mint a piacon rendelkezésre álló bármely hajpótló termék.

  A Great Lengths kizárólag 100%-osan természetes emberi hajjal dolgozik.

  Széles választékának köszönhetően több, mint 90 színárnyalat közül választhatunk.

  A Great Lengths a legmagasabb szintű gépekkel és eszközökkel dolgozik.

  A Great Lengths prémium minőségű ápolócsaládja a póthaj felrakása után is gondoskodik a hajról 

  A Great Lengths garanciát vállal a póthajak etikus beszerzési forrásaira.

  ISO minőségirányítási szabványrendszer általi működés.

  Professzionális oktatási stratégia, egyedi felhelyezési technikák.

A legjobb minőségű alapanyagok sem érnek semmit, ha nem társul hozzájuk egy profi, valóban képzett szakember.

Amennyiben komolyan gondolkodsz azon, hogy szalonod portfólióját minőségi hajhosszabbító szolgáltatással bővítsd, nem feledkezhetsz el a megfelelő szintű szakképzésről sem, amit a Great Lengths szintén biztosít.

Itt nem csak arról van szó, hogy megtanuld, hogyan kell helyesen a póthajat az eredeti hajhoz rögzíteni, hanem az oktatás sokkal szélesebb és átfogóbb perspektívában az egész hajhosszabbítási folyamaton végigvezet, az árnyalatok helyes kiválasztásától, keverésétől a tincsek koncepcionális felhelyezéséig, tudni fogod, hogy mennyi hajra van szükség az adott eredmény eléréséhez.

Megtudhatod hogyan értsd meg a kliens igényeit, és mérd fel hajának állapotát. A végeredmény leginkább a stylist és a vendég konzultációs, kommunikációs folyamatától függ, ami megtanít arra is, hogyan kell egyensúlyba hozni a vendég igényeit a szakmai elvárásokkal

A tökéletesen természetes hajhosszabbítást csak olyan szakemberek tudják megvalósítani, akik megfelelő, professzionális szintű oktatás során sajátították el annak technikáját. Nagyon fontos, hogy azok a fodrászok, akik hajhosszabbítással szeretnének foglalkozni, elkerüljék az olyan tanfolyamokat, amik mögött nincs megbízható márka és tudás.

Olyan márkát kell választani, ami már bizonyított, és a tanfolyam elvégzése után sem hagyja magára a fodrászt, hanem folyamatosan tájékoztatja a piacon megjelenő új vágási, illesztési technikákról és trendekről. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy a szakemberek lépést tudjanak tartani a fejlődéssel és képesek legyenek mindig újat és újat kínálni a vendégeiknek.

A Great Lengths oktatások meghatározó eleme a szakszerű illesztések és a póthaj tökéletes összenyírásának megtanítása, hiszen csak ezek által biztosítható a komfortos viselet és természetes hatás.

Szakszerűtlen illesztések

Great Lengths illesztések

Szakszerűtlen összenyírás

Great Lengths összenyírás

A Great Lengths partnerei világszerte elismert hajhosszabbító szalonok!

 

 

A Great Lengths partnerszalon együttműködés révén megszerzett plusz szolgáltatás tovább növeli a szalon színvonalát, mely egyértelműen egy plusz bevételi forrás lehetőségével kecsegtet.

Az új szolgáltatással egy új, minőségi vendégkör megjelenése is feltételezhető, mely kliensek a szalon addigi szolgáltatásait is igénybe fogják venni: hajfestést, szárítást, kozmetikát, manikűrt, bérlet és termék vásárlást. És a legfontosabbat ne feledjük, az elégedett vendég mindig továbbajánlja kedvenc helyét. 

A Great Lengths partnerévé szeretnél válni?

 

Ennek feltétele a megfelelő képesítés, így ez valamely oktatási csomag megvásárlásával lehetséges, amivel együtt megkapod a márkahasználati jogot, a techikai és technológiai támogatást is. Az oktatás egy intenzív 2+1 napos elméleti és gyakorlati képzés, mely sikeres elvégzésével nemzeközileg elismert Great Lengths oklevelet kapsz. Az országban egyedülállóan olyan tananyag áll rendelkezésre, amiben minden folyamat és információ részletesen rögzítve van. Az oktatáshoz minden eszközt, anyagot és feltételt biztosítunk.

Attól függően, mely technikával szeretnél dolgozni, háromféle oktatási csomag közül választhatsz.

 

Ultrahang Light oktatás

2+1 Napos intenzív oktatás – elmélet, gyakorlat, vizsgamunka
Oktatási füzet
Ápolási útmutató
Oklevél a sikeres tanfolyamról
  
GL3200 hajhosszabbító gép
150 tincs gyakorlóhaj
100 tincs  haj a vizsgához  /40cm/
1 db színgyűrű natúr színek
1 db Babafej
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ultrahang oktatás

2+1 Napos intenzív oktatás – elmélet, gyakorlat, vizsgamunka
Oktatási füzet
Ápolási útmutató
Oklevél a sikeres tanfolyamról
 
US5000 hajhosszabbító gép
150 tincs gyakorlóhaj
100 tincs  haj a vizsgához  /40cm/
1 db színgyűrű natúr színek
1 db színgyűrű crazy színek
1 db Babafej
1 db Leszedő csipesz
1 db Leszedő gél/folyadék
5 db Elválasztó lap
1 db Beterítőkendő
  
 
Ápolási csomag:
1 db Structure repair sampon
1 db Extra rich hajpakolás
1 db Protector instant kondícionáló
1 db Hairfluid hajvégápoló szérum
  

 

Multisonic oktatás

2+1 Napos intenzív oktatás – elmélet, gyakorlat, vizsgamunka
Oktatási füzet – 2db
Ápolási útmutató
Oklevél a sikeres tanfolyamról
 
Multisonic 2in1 hajhosszabbító gép
150 tincs gyakorlóhaj
2x50 tincs  haj a vizsgához  /40cm/
1 db színgyűrű standard színek
1 db színgyűrű fashion színek
1 db Babafej
1 db Leszedő csipesz
1 db Leszedő gél/folyadék
5 db Elválasztó lap
1 db Beterítőkendő
1 db Eszközkocsi
 
Ápolási csomag:
1 db Structure repair sampon
1 db Extra rich hajpakolás
1 db Protector instant kondícionáló
1 db Hairfluid hajvégápoló szérum
  

 

Ezzel a befektetéssel fodrászként egy új szakmát sajátíthatsz el, szalontulajdonosként egy új, prémiumkategóriás szolgáltatást vezethetsz be, mellyel új lehetőségek adódnak, új bevételi lehetőségre tehetsz szert.

Tudd, hogy ez egy befektetés! Befektetés jelenlegi tudásod fejlesztésébeegyedülálló hajhosszabbító technika elsajátításába, egyedi technológia megismerésébe, mindezt egy világszinten elismert hajhosszabbító márka, prémium szolgáltatása révén. A Great Lengths oktatása során elsajátított technikával és a megfelelő kommunikációval a befektetett összeg gyors megtérülése várható.

A befektetés 15-20 hajhosszabbítás után térül meg, ami egy kezdő hajhosszabbítónál átlag havi 3 vendéggel számolva 5-6 hónap, de egy nagyobb vendégkörrel rendelkező fodrász vagy szalon esetében ez az idő a felére is csökkenhet. Felmérések szerint a vendég élettartalma és ezáltal az értéke kettő tényezőn alapul: egy ügyes, képzett szakember és egy megbízható márka. A Great Lengths okleveles fodrászai a világ legkeresettebb hajhosszabbító szakemberei, a nálunk megszerzett tudással és a nemzetközileg elismert oklevéllel a világ bármely Great Lengths szalonjában elhelyezkedhetsz. 

Patrner programjaink során további lehetőségeket biztosítunk tréningekre, oktatásokra, amelyek: rövid haj dúsítás, melírtechnikák, árnyalatok keverése, fashion árnyalatok, összenyírás, trendek, ügyfélfogadás, utánkövetés, marketing, kommunikáció és értékesítés.

 

Az oktatási csomag kiválasztásához és az együttműködés részleteinek megbeszéléséhez jelentkezz konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével.

* -al jelölt mezőket kötelező kitölteni!