Fashion árnyalatok

Szeretnél kitűnni a tömegből? Valami egyedit szeretnél? Válassz elképesztően élénk színeink közül, hogy könnyedén extravagáns külsővel kápráztathasd el környezeted.

Akár egyszerű melírt, akár őrült stílust, vagy esetleg teljesen új színt szeretnél, lenyűgöző kínálatból választhatsz pasztell, neon és ékszer színekből. A meglévő hajszíned átfestése egy teljesen új vagy szokatlan színre káros lehet a hajszerkezetre, ezért árnyalataink sokkal kedvezőbb alternatívát kínálnak ugyanolyan szemet gyönyörködtető megjelenéssel.

Fashion

Ragyogó színek, változatos stílus: a Great Lengths csodálatos divatárnyalataival ez nem probléma. Figyelemfelkeltő színes frizurák, egyedi stílus, különleges megjelenés – a lehetőségeid határtalanok.

Jewel

“A gyémánt a nő legjobb barátja …” A legendás Marilyn Monroe dal idézetét minden nő ismeri. De az igazán okos nők többet is tudnak. Ők tudják használni is fényűző glamour megjelenésüket! Ebben segít a Great Lengths “Jewel” színárnyalataival, egy olyan glamour eleganciával, amelyet nem lehet túlszárnyalni.

Pastel

Napjaink trendje kifejezetten a lágy, romantikus színek felé tolódik el. Nem csoda, hogy a legnépszerűbb márkák, mint például a Chanel, Louis Vuitton, Valentino vagy Ralph Lauren is egyre többet használják a lágyabb pasztellszíneket termékeiken. Ezeket a színeket a Great Lengths kínálatában is megtalálhatod.

Crazy

Ellenállhatatlan és erőteljes színek első látásra. A “Crazy” árnyalatok a látványos kontrasztokkal és effektekkel való játékról szólnak. Sokoldalú színek, melyek tökéletesek a különböző kombinációkhoz, hogy igazán őrült stílusokat hozhass létre. Tökéletes, hogy feldobd és egyedivé varázsold hajhosszabbításodat.

Swarovski

A csillogás örökké divat marad. A színes fonalakra felfűzött Swarovski kristályok különleges és elegáns megjelenést biztosítanak viselőjének. Tetszés szerint lehet variálni a fonalak és kristályok színét, így teljesen egyedi variációk is születhetnek. A variálható fonalak színei: fekete, barna, sárga, narancs, piros, szőke.