Egyedi frizurák

 

Hosszabb vagy dúsabb, esetleg mindkettő egyszerre?

A vendégek kívánságai általában egy dologban megegyeznek, hogy dúsabb hajat szeretnének. Ez az elsődleges szempont, és minden esetben teljesíthető is függetlenül attól, hogy rövidebb vagy hosszabb frizura lesz a végeredmény.

Sokan azt gondolják, hogy a hajhosszabbítás mindig hosszú hajat eredményez, és az egész csak arról szól, hogy rövidből hosszú lesz. A hajhosszabbítás egy lehetőség: a különféle frizurák variálásának egész tárháza. Segítségével könnyen változtathatjuk stílusunkat, nagyobb teret engedhetünk önkifejezésünknek, és a különböző árnyalatok felhasználásával kitűnhetünk a hétköznapokból. De akik diszkréten szeretnék önbizalmukat és kisugárzásukat növelni egy természetes hajkoronával, azok is megoldást találnak a Great Lengths hajosszabbításaiban.

 

A Great Lengths póthajak 20 cm-től 70 cm-ig érhetőek el.

természetes hajhosszabbításhoz jól kell meghatározni a póthaj hosszúságát. Sokan szeretnének hosszabb hajat mint amit a természetesség határa elbír. Azonban azt figyelembe kell venni, a kisebb hosszúságú és ritkább hajhoz csak rövidebb és kevesebb póthaj illeszthető fel. De ez fordítva is igaz, minél hosszabb és sűrűbb a saját haj, annál hosszabb és több tincset lehet felhelyezni. Hogy a kiválasztott hosszúság meddig érhet, az függ a testmagasságtól, a fejmérettől és a frizura stílusától is.

Nincs két ugyanolyan Great Lengths hajhosszabbítás, így biztos lehetsz benne, hogy frizurád a te igényeidnek megfelelően teljesen egyedi és természetes lesz.