Hajhosszabbítás napjainkban

A hajhosszabbítás egy rendkívül nagy precizitást és pontosságot igénylő szakma, ami a fodrászat egyik speciális szakága. Ez a fodrászati szakág már rég nem csak arról szól, hogy felteszünk egy póthajat és örülünk: ugyanúgy, mint a hajvágásnál, itt is követnünk kell a trendeket, folyamatosan lépést kell tartanunk a változó divattal és a rohamosan fejlődő technológiával.

Mi minden befolyásolhatja a hajhosszabbítás végeredményét? Többek között felhasznált alapanyagok, eszközök, a keratin minősége, a tincsek eredete és az alkalmazott technika. Azonban a legjobb minőségű alapanyagok sem érnek semmit, ha nem társul hozzájuk egy profi, valóban képzett szakember. Egy szolgáltatást, mint például a hajhosszabbítás, nem az ára teszi színvonalassá és minőségivé, hanem a háttérben meghúzódó szaktudás, és a hozzá tartozó professzionális eszközök használata.

Minden vendégnek, aki hajhosszabbítást szeretne, az elsődleges szempontja és kérése, hogy a póthaj megkülönböztethetetlen legyen az eredeti hajtól, színben és formájában is illeszkedjen hozzá, hiszen csak így garantált a természetes hatás. Ezt a kérést azonban csak olyan szakemberek tudják teljesíteni, akik megfelelő, professzionális szintű oktatás során sajátították el a hajhosszabbítás tudományát.

Mire vágynak a nők? Dúsabb, hosszabb hajra, változásra, variálható frizurára, vonzó megjelenésre kiteljesedésre, nőiességre, de legfőképp még egy adag önbizalomra.

A 21. századi nő számára a hajhosszabbítás természetes dolog. Ha ő maga még nem viselte, akkor is látott már, ismerősei viselnek póthajat, vagy olvasott róla az interneten, magazinokban, celeb-hírekben. Van akinek már volt vagy jelenleg is hord póthajat és van aki szeretne, de még csak gondolkodik rajta.

Több csatornán keresztül is kérhetsz információkat nekünk a lényeg, hogy ne maradjanak megválaszolatlan kérdéseid ha a Great Lengths mellett döntesz.

A legkülönbözőbb elképzelésekkel fordulnak hozzánk, de teljesíteni csak azokat a kéréseket tudjuk ahol a végeredmény tökéletesen természetes.

A Great Lengths a természetességre törekszik, hogy a hajhosszabbításod senkinek ne szúrjon szemet, illesztéseid diszkrétek, láthatatlanok még feltűzött haj esetén is. Hajhosszabbításod csak a Te titkod marad, viszont ragyogó kisugárzásod mindenki látni fogja.

Vendégeink nagy része kevés, vékony szálú hajjal rendelkezik és ezáltal önbizalmuk sem szárnyal, de ezen vendégek számára tökéletes megoldást kínálnak a Great Lengths technikái legyen szó hajdúsításról vagy hajhosszabbításról.

A Great Lengths hajhosszabbítások minden ügyfél számára egyediek, így az előzetes a konzultáció elengedhetetlen.

Érdeklődés, konzultáció, hajhosszabbítás….

Komolyabban fontolgatod a hajhosszabbítást, de még kérdéseid vannak még nem döntöttél? Az első lépés jelentkezni egy konzultációra amit telefonon, emailen vagy a weboldalunkon keresztül is megtehetsz. A konzultáció során személyesen a Great Lengths Salon hajhosszabbító szakemberével beszélheted meg a lehetőségeket, ami díjmentes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

A konzultáció során meghallgatjuk az elképzelésed, megbeszéljük a hajviselési és hajápolási szokásaid, hogy van e valamilyen haj vagy fejbőr problémád. Felmérjük a hajad állapotát, hosszát, sűrűségét, hogy mennyire vékony vagy vastagszálú, így azonnal látjuk és megbeszélhetjük, milyen lehetőségeink vannak az elképzelt frizura kialakításában. Ismertetjük, hogy milyen felhelyezési mintával, milyen típusú és hosszúságú tinccsekkel tudjuk megvalósítani az elképzelésed.

Ezután kiválasztjuk a megfelelő árnyalatot vagy árnyalatokat ( általában 1-3 árnyalatot használunk a hajhosszabbításokhoz, hogy növeljük a természetes színhatást ), meghatározzuk a tincsek számát, és ez alapján kikalkuláljuk a hajhosszabbítás várható díját. Ezeket az adatokat névre szólóan rögzítjük és megőrizzük a hajhosszabbítás időpontjára.

A konzultáció végére a Great Lengths fodrászának már a lelki szemei előtt van a jövőbeli hajkoronád, hiszen az adatok alapján ő már fejben felépítette a komplett hajhosszabbításod. A konzultáció során minden kérdésedre válaszolunk, hogy segítsünk a döntésedben. Ha nem maradtak megválaszolatlan kérdéseid és a Great Lengths mellett döntöttél akkor időpontot egyeztetünk a hajhosszabbításodra.

Amikor elérkezik az hajhosszabbításod napja akkor már a rögzített adatok alapján felkészülve várunk és egy jól átgondolt koncepció szerint kezdünk el dolgozni, ami a megbeszélt stílustól függően 1-4 órát fog igénybe venni. Jelenleg a hajhosszabbítási piacon lévő legmodernebb ultrahangos technológiával dolgozunk. Az ultrahangos technológia által a hajad a legnagyobb biztonságban van, hiszen semmilyen hő nem éri a hajtincseid.

Miután felhelyeztük a póthajat, kiemelt fontosságú összevágni azt az eredeti hajjal a természetes hatás érdekében. Napjainkban már senki nem elégedhet meg csupán a tincsek felillesztésével, hiszen az összevágás hiánya természetellenes kinézetet eredményezhet. A Great Lengthsnél a frizura összenyírása a szolgáltatás része, így ezért nem is kell külön fizetni. Az új hajkoronád kialakítása alatt részletesen átbeszéljük a póthajviselési és ápolási szabályokat, amiről egy útmutató füzetet is kapni fogsz. Hajhosszabbításod az első lépéstől az utolsóig egy szakember végzi, aki így átlátja a teljes folyamatot a konzultációtól a végső frizura kialakításáig.

Körülbelül két-három héttel a hajhosszabbítást követően visszavárunk egy díjmentes kontrollra, ahol még ajándékba kapsz egy hajszárítást is. Ez az ismételt látogatás arra szolgál, hogy megnézzük a felhelyezett tincseket, ellenőrizzük az illesztéseket, hogy a hajhosszabbítás kifogástalan és megfelel a több hónapos hordhatóság kritériumának, illetve, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy rendesen betartod a póthajápolási tanácsokat is. Great Lengths az utólagos ellenőrzésért nem számol fel díjat, mert ez a szolgáltatás része.

Minden új Great Lengths vendég egy hajkefét és mini hajápolási csomagot kap ajándékba!

Miért fogod szeretni a Great Lengths hajhosszabbításod?

 

  Olyan természetes mind kinézetre, mind tapintásra, akár a saját hajad. Kíméletes a természetes hajhoz és a fejbőrhöz, viselése nem okoz fájdalmat.

  A póthaj gyakorlatilag egybeolvad saját hajjadal így nem él külön életet, nem különböztethető meg eredeti hajadtól.

  Az illesztések laposak, aprók és alig kitapinthatóak, még akkor is garantáltan láthatatlanok, ha copfba fogod a hajad.

  Az illesztéshez használt keratin ugyanabból az anyagból van, mint hajunk, így semmilyen allergiás reakciót nem okoz.

  A precíz illesztésekkel egyenletes lesz a hajad terhelése, így nem fenyeget hajhullás. Az illesztések nem húznak, nem tépik ki saját hajszálaidat.

  Kellemes viselet, könnyen formázható és alváshoz sem kell eltávolítani, megfelelő ápolás mellett akár 4 – 6 hónapig is hordhatod.

  Formázható, göndöríthető, színezhető: a tökéletes frizura így bármilyen alkalomra elkészíthető.

  Az ultrahangos illesztésnek köszönhetően könnyen, sérülést nem okozva távolítható el a saját, eredeti hajból.