A Great Lengths egy olyan professzionális hajhosszabbító márka, melynek minden terméke szigorú minőségellenőrzésen esik át. Minden tincs, gép és eszköz pontosan ugyanazoknak a követelményeknek kell megfeleljen a világ bármely pontján.

Te sem kapsz kevesebbet vagy rosszabb minőséget mint Julia Roberts Hollywoodban vagy mint Demi Lovato Londonban. A Great Lengths Okleveles Stylistjai a legmagasabban képzettek a szakmában. Nincs második legjobb, aki szorosan a nyomukban lenne.

A Great Lengths többszörösen díjazott, a nemzetközi versenyeken évről-évre a legjobbnak választott hajhosszabbítási márka. Olyan rangos elismeréseket zsebel be minden évben mint a „Stylistok által választott termék” és a „Profik által választott termék.”

SZTÁROK

Nem lehet véletlen, hogy olyan világsztárok és hírességek vállalják nyíltan és büszkén, hogy Great Lengths tincseket viselnek, mint Demi Lovato, Katalin hercegnő, Selena Gomez vagy Vanessa Hudgens.

Demi Lovato ismint minden sztár, szereti a frizuraváltást. Eddigi leghosszabb, lazán hullámos haját Great Lengths tincsekből alkották meg, amivel több díjátadón is levette rajongóit a lábukról.

Kate Middleton frizurája stílusának legmeghatározóbb eleme. Gyönyörűen terjedelmes barna hullámokkal bűvöl el, melyhez a Great Lengths tincseket használja, hogy a kívánt hatást azonnal elérhesse.

Selena Gomez egy igazi Great Lengths szépség, hiszen védjegyévé váló hosszú tincseit minden alkalommal a Great Lengths biztosította, lenyűgöző loknijai ennek köszönhetően mindig hibátlanok.

Vanessa Hudgens bohém szépségével azon hajköltemény divatdiktátorok közé tartozik, aki a középen elválasztott, hosszú, laza loknis Great Lengths tincsek mellett tette le a voksát.

De még sorolhatnánk azokat a sztárokat, akik büszkén viselnek vagy viseltek Great Lengths hajat: Angelina Jolie, Julia Roberts, Cheryl Cole, Jennifer Aniston, Christina Aguilera,  Tyra Banks,  Miley Cyrus, Mila Kunis.

KOLLEKCIÓ

A Great Lengths hajstílusok terén is trenddiktáló, a hihetetlenül gazdag természetes hajszínválaszték mellett folyamatosan jelennek meg a legújabb divatot meghatározó extrém színek, színátmenetes és díszített tincsek.

A Great Lengths nem csak a színekkel, hanem minden évben megjelentetett trend-kiadványaival is meghatározza az adott év hajhosszabbítás-divatját. A profi fotózások során a Great Lengths mesterei a legújabb színeket és legjobb hajhosszabbítás stílusokat mutatják be a hétköznapi viselettől a legextrémebb megoldásokig. A trend kiadványok step by step képeinek és a rendszeres továbbképzéseknek köszönhető, hogy a Great Lengths szakemberei a világ legkreatívabb hajhosszabbítói. Évente megjelenő kollekciói rendhagyónak mondható és izgatottan várják mind a hajhosszabbító szakemberek, mind a hajhosszabbítás szerelmesei.