Flow & Rooted árnyalatok

 

A Flow & Rooted tincsek segítségével azonnal elérhető a színátmenetes frizura anélkül, hogy a természetes hajadat szőkíteni vagy festeni kellene. Sok esetben a haj szőkítésével járó művelet hajkárosodást, száraz sérült végeket és egyenetlen színátmenetet eredményezhet. A fodrász szalonokban az ilyen színhatások elérése órákig is tarthat a hagyományos festési technikákkal. A Great Lengths Flow & Rooted tincseivel viszont különböző stílusokat tudunk létrehozni, és a saját hajad festése nélkül varázsolunk melírozott vagy ombre frizurát.

 

Flow haj A Flow tincs nagyon modern színeffektus produkál, amely megalkotja a két tónusú dip-dye (Ombre) hajszínhatást, ami napjainkban is töretlen népszerűségnek örvend. Ezekkel az átmenetekkel a Flow tincsek teljesen új dimenziót adnak a hajszínek kombinálásának. Az árnyalatok finoman összefonódnak, gyönyörűen keverednek és így természetesen illeszkednek a saját hajadba.

A Flow tincsek az alábbi színátmenetekben érhetőek el, de külön kérés esetén bármilyen színkombináció rendelhető.

Sötét árnyalatok: 01-02, 1B-03, 1B-05, 03-05, 04-28,
Közepes árnyalatok: 03-23, 03-84, 64-23, 08-24,
Világos árnyalatok: 84-10, 63-23, 09-10,
Vörös árnyalatok: 32-73, 33-32.

 

Rooted haj

A Rooted tincsek szintén Ombre hatást keltenek, a kezdő színek a hajtövektől nagyjából 5-7 cm-ig tartanak, a színátmenetek innen indulnak. Az átmenet a sötétebb, kezdő színtől halad a világosabb felé, de külön kérés esetén bármilyen színkombináció rendelhető.

 

Fashion-flow haj

Új kombinációk a divat színekkel! A legkülönfélébb színeket is kombinálhatjuk, csak a képzeleted szabhat határt. A lenyűgöző élénk színeket egymással is párosíthatjuk, így a megjelenésed biztosan nem marad észrevétlen.