A technológia
 

A Great Lengths sikereihez nagyban hozzájárul, hogy az alkalmazott technológiák mind kíméletesek és hatékonyak.
Nincs más olyan eljárás, ami ennyire kíméletesen kezelné a hajat. A modulációs technikák rendkívül tartósak, mégis gyengéd illesztést eredményeznek.

Multisonic – A jövő generációja

Ez a forradalmian új gép új dimenziót nyitott a hajhosszabbítás világában. Az ultrahangos rögzítés mellett a légnyomással működő rendszer lehetővé teszi, hogy a teljes hajhosszabbítás kevesebb mint egy óra alatt elvégezhető legyen, a korábbi 3-4 órányi eljárással szemben. 20 másodperc alatt az apró levegőkompresszorok és a speciálisan erre a célra kialakított kar segítségével egyszerre több hajtincset lehet rögzíteni. Hihetetlen pontossága és gyorsasága teszi ezt a gépet kiemelkedővé társaihoz képest és ezeket a tulajdonsságokat figyelembe véve áttörést hoz a 21. századi hajhosszabbítási szektor részére.

US5000 – Tökéletes ultrahang

Hidegfúziós, hőmentes eljárás, ahol a hajszálak az ultrahang vibrációjának (rezgésének) segítségével kerülnek rögzítésre. Gyors és egyszerű, a rögzítés 1,8 mp alatt történik és az ehhez szükséges frekvencia automatikusan beállítódik. Egyenletes szinte láthatatlan, mégis biztonságos kötéseket tesz lehetővé – nem hasonlítható össze a hagyományos illesztési technikákkal.
Az Ultrasonic-System napjaink legprecízebb ultrahangos technikája.

Gl3200 – Páratlan hőillesztés

A hőillesztéses technológia lehetővé teszi a nagyon kicsi, de ugyanakkor megbízható összeillesztéseket. Az eljárás során a hajtincsek alacsony hőmérsékleten lesznek rögzítve, így nem károsodik a természetes haj. Ez az eljárás napjainkig a profik és kezdők kedvence egyaránt.

Ha gépekről beszélünk, fontos megemlítenünk, hogy itt is kulcsfontosságú a színvonal, csak úgy, mint a haj és az illesztő anyag esetében.