Hajápoló Csomag 14 & Ajándék – Továbbértékesítésre

36000 Ft

10 db + 2 db termék professzionális használatra, továbbértékesítésre. Eredeti ár: 54800 Ft

Kategória:

Leírás

5 db Utazó Hajápolási Csomag

A csomag a komplett hajápolásra való termékeket tartalmazza, mint a Daily moisture-t, ami ideális a mindennapi ápoláshoz, hidratál, táplál, frissességet biztosít, a 60mp hajbalzsamot, a tökéletes kondicionálót a száraz, igénybe vett és károsodott haj számára, illetve a Protector Instant kondícionáló sprayt, mely magába zárja és megőrzi a haj nedvességtartalmát, gyors megoldást nyújt minden hajtípusra.

5 db Közepes Hajkefe

A pehelykönnyű hajkefe tökéletes a nagyobb szekciók leválasztásához, megtartásához és formázásához. Könnyen kezelhető, prémium műanyagból készült nyél.  A természetes gumiból készült párna különleges formája elnyeli, és egyenletesen osztja el a nyomást az egész kefén, így gyengéden bánik a hajjal és a fejbőrrel egyaránt.

Hosszúság: 18 cm
Szélesség: 3 cm

 

2 db Hair Fluid Hajvégápoló Szérum – 50ml

A Hair Fluid folyékony hajszérum minden hajtípus ápolására alkalmas. Innovatív összetételének és argánolaj-tartalmának köszönhetően intenzív ápolást és kényeztetést biztosít a hajnak. Könnyed szérum, nem nehezíti el a hajat, selymes érzést és varázslatos csillogást kölcsönöz. A tigrisdióolaj természetes módon véd a szabadgyökök ellen, és lágy puhaságot biztosít a hajnak.