Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /data/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/admin/inboundrocket-admin.php on line 1557

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/inbound-rocket.php on line 74
TINT hajszínező púder - Kék Acél | Great Lengths - A Hajhosszabbítás Tudománya

TINT hajszínező púder – Kék Acél

4000 Ft

Gyors és kockázatmentes megoldásként átmeneti hajszínt biztosít a következő hajmosásig.

Kategória:

Leírás

A TINT hajszínező púder gyors és kockázatmentes megoldás azoknak, akik nem szeretnének drasztikus változtatásokat mindennapi frizurájukban, de egy-egy különleges alkalomra, fesztiválra, vagy akár szilveszterre szívesen feldobnák a megjelenésüket. A TINT hajszínező púder legnagyobb előnye, hogy kimosható és bármilyen hajszínen alkalmazható.

Használata rendkívül egyszerű, alig pár perc alatt felvihető a hajra és rögzítéséhez hajlakk vagy valamilyen hővel működő hajformázó elegendő. Alkalmazáskor érdemes egy beterítő kendőt vagy egy törölközőt a vállunkra tenni, hogy a színezéskor lehulló por ne okozhasson kellemetlenséget. A hajszínező púder nem tartalmaz vegyi anyagokat, nem hagy tartós nyomot sem a hajon, sem a bőrön vagy a ruhán. Ha mégis megfogná a ruhát, szappannal és meleg vízzel könnyedén eltávolítható.

A hajszínező púderek természetesen a világos hajban erőteljesebben mutatnak, ezért a sötétebb hajúaknak az élénkebb színek használatát javasoljuk. Válassz te is a 16 színünkből, amelyek garantáltan egyedivé teszik megjelenésed!

 

Nézd meg a videón milyen egyszerűen használható a TINT hajszínező púder!