Póthaj összenyírása

 

Miután felhelyeztük a póthajat  a hajhosszabbítási folyamat 2/3-ánál járunk.  Ekkor következik egy nagyon fontos lépés, ami kiemeli a Great Lengths minőséget az átlagostól: ez pedig a póthaj összenyírása a természetes hajjal. Sok helyen megfeledkeznek erről a lépésről, pedig pontosan akkora jelentősége van, mint bármelyik másik részfolyamatnak, ugyanis ennek hiányában szörnyen természetellenes kinézetet kapunk.
Ez a művelet elengedhetetlen, hiszen ekkor alakítjuk ki a végleges frizurát, és itt fog tökéletesen egybeolvadni a póthaj és a saját haj a természetes hatás érdekében, ennek köszönhetően nem fog feltűnni senkinek a hajhosszabbításod.

Ehhez különleges tudásra van szükség, amit a Great Lengthsnél kiemelt odafigyeléssel oktatnak, hiszen a póthaj összenyírása speciális, egyedi vágási technikát igényel.

póthaj tökéletes összenyírásához minden esetben egyenesre kell vasalni a hajat, mert csak így látszódnak azok a részek, ahol szükségesek az igazítások, összenyírások. Amikor az egyenes, sima hajon sem különböztethető meg a póthaj, tehát teljesen természetes a hatás, akkor nyugodtan lehet a vendég kérésének megfelelően tovább formázni a frizurát hullámosra, göndörre.

Egy jó hajhosszabbító szakember egyben képzett fodrász is, ezért kiemelten figyel a frizura végső kialakításra. Kész koncepcióval a fejében történik a póthaj felhelyezése és az azt követő összenyírás, mely folyamatokat elejétől a végéig egyetlen szakember végez el. Az így elkészült hajhosszabbítás mindig természetes hatást nyújt.

Sok esetben megtörténik, hogy a tincsek felhelyezése után az állítólagos szakemberek már befejezettnek tekintik a munkát, és képesek „félkész” állapotban, a frizura összenyírása nélkül kiengedni vendégüket az utcára. Nincs is annál természetellenesebb látvány, mint amikor az állig érő tincsekből átmenet nélkül nő ki a feneket súroló hajzuhatag.

Léteznek olyan hajhosszabbítók, akik még csak nem is fodrászok. Náluk ez a művelet teljesen kimarad, rosszabb esetben semmiféle tudás nélkül kezdik el az összenyírást, esetleg átirányítják a vendéget egy képzett fodrászhoz. Viszont ekkor sem biztos, hogy a fodrász rendelkezik a póthajak összenyírásához szükséges tudással.

Az is árulkodó jel, ha pár nyisszantás után egyből nekiáll a fodrász hajvasalóval vagy kúpvassal a hajat hullámosítani, göndöríteni, mert ilyenkor ezzel a művelettel igyekszik eltüntetni a póthaj és a saját haj közti különbséget. Az ilyen fodrász nem rendelkezik a megfelelő képesítéssel a póthaj összenyírásásra. Az eredmény egy loknis frizura, ami első ránézésre rendben is van, de amikor pár nap múlva már magunknak készítjük a frizurát, akkor bizony látszódni fog, hogy a póthaj és saját hajunk külön életet él.

Sajnos nagyon sok negatív példával találkozhatunk akár az utcákon, akár az interneten, hogy bizony nem lett összevágva a póthaj a saját hajjal, és emiatt már messziről látszik a szakszerűtlen hajhosszabbítás.

A Great Lengths összenyírási technikája garantálja a természetes hatású hajhosszabbítási viseletet.

 

Szakszerű Great Lengths póthaj összenyírások:

 

Szakszerűtlen póthaj összenyírások: