Lehet bármilyen jó a sminked, ruhád, kiegészítőd, ha a hajaddal nem vagy megelégedve, nem fogsz ragyogni, sugározni… nem lehetsz igazán nőies.

A Great Lengths minőség

A Great Lengths világvezető márka a hajhosszabbítás területén, nemzetközi sikere az egész világon elismert. Napjainkban több mint 70 országban gondoskodik a csodálatos hajkoronákról köztük Magyarországon is. 100%-osan természetes emberi hajból, a legjobb minőségű tincsek kerülnek felhasználásra. A Great Lengths-el nehéz felvenni a versenyt, hisz nem csak a prémium hajak közt képviseli a legmagasabb szintet, hanem gépekben, eszközökben és technikában is túlszárnyalja a piacon lévő konkurenciát. Az egyetlen, ami feltűnhet, az a báj, a szépség, amit eredményeznek, az illesztések ugyanis szinte láthatatlanok.

Így hát nem csoda, hogy ezek a forradalmi hajpótlások nagyon keresettek, és minden vendég kortól és életstílustól függetlenül igénybe szeretné venni őket. A Great Lengths tincsek azt az érzést nyújtják, mint az igazi haj, ezért fontos hogy ugyan úgy kell kezelni őket, mint ha a saját hajunk lenne. Köszönhetően a Great Lengths hajápolóknak a hajhosszabbítás tartósan szép marad, a póthaj és a saját haj is megőrzi egészségét és fényét.

A Great Lengths kiemelkedő minőségű gyártóként új korszakot indított a professzionális hajhosszabbításban.

Kezdetek

David Gold a Great Lengths alapítója és elnöke, maradandó hatást gyakorolt a divatiparra, egy olyan élenjáró hőtranszferrendszer feltalálásával, amely az anyagot molekuláris szinten kapcsolja össze. Azáltal, hogy ezt a módszert a hajhosszabbítasra alkalmazta, David egy olyan rendszert alkotott, amely egy roppant ellenálló, molekuláris kötést hoz létre a póthaj és a természetes haj között. A kutatás végeredménye egy szinte láthatatlan, szokatlanul biztos, és figyelemreméltóan sokoldalú rendszer

 
A legnagyobb áttörés kétségtelenül abban áll, hogy a Great Lengths kiváló minőségének köszönhetően tovább tart, mint a piacon napjainkban rendelkezésünkre álló bármely hajhosszabbítás.

 

A vendégek gazdag színpalettáról választhatnak. Minden nőnek egyedi kívánsága van, így rendkívül fontos a nagy választék. A Great Lengths több, mint 90 hajszínt kínál a természetes alapszínektől a különleges árnyalatokig, az extrém neon és pasztellszínektől a legújabb színátmenetes változatokig. A természetes vagy még különlegesebb hatás eléréséhez a különböző színű hajtincsek tetszés szerint kombinálhatóak.
A hajtincsek a kívánt árnyalatban, használatra készen érkeznek a szalonokba, így azonnal indulhat a hajhosszabbítás. Minden hajtincset steril csomagolásban, nagy pontosságú gépek által előre felkeratinozva szállítanak. A Great Lengths tincseket nem kell pluszban keratinozni és festeni ezzel is védve a póthaj és a szolgáltatás minőségét.

A Great Lengths büszke arra, hogy támogatja azokat a közösségeket, ahonnan a felhasznált haj származik.

Garancia

A Great Lengths három legfontosabb alapelve az őszinteség, az emberségesség és az innováció. E szigorú alapoknak köszönhetően válhattot világszinten elismert és sikeres vállalatá. Számunkra az egyik legfontosabb cél, hogy minél gyorsabban megszüntessünk minden bizonytalanságot, amely ezt a hírnevet veszélyeztethetné.

Biztos lehet benne, hogy a Great Lengths kizárólag valódi indiai hajat alkalmaz, amelyet saját képviseletünk vesz át és ellenőriz. Ily módon teljesen nyers és kiváló minőségű haj kerül feldolgozásra. A döntésünk az indiai haj mellett több érvvel is alátámasztható, a legfontosabb azonban az a megalapozott tény, hogy az Ön által elvárt minőséget kizárólag ezzel a hajjal tudjuk elérni.

 

  A hajat minden esetben ellenőrzött körülmények között, nyomon követhető eredettel gyűjtik össze.

  Az adományozó minden esetben saját akaratából válik meg tincseitől, és a cég nem csak magát az adományozót, hanem a helyi közösséget is anyagilag támogatja.

  Minden hajtincs önként az adományozó teljes beleegyezésével került a Great Lengths birtokába

  A Great Lengths munkatársai elsők között jutnak a legkiválóbb minőségű hajtincsekhez ezzel garantálva a prémium minőséget.

  A haj feldolgozás az első lépcsőtől az utolsóig szigorúan ellenőrzött körülmények között történik így a póthaj teljes útvonala nyomonkövethető.

  Az illesztésekhez felhasznált saját gyártású keratin a legnagyobb tisztasságú keratin a piacon és nem tartalmaz semmilyen vegyszert, ragasztóanyagot.

Great Lengths az egyetlen hajhosszabbító cég, amely Minőségi és Munkahely Egészség és -Biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

ISO – Ellenőrzött folyamatok

A minőség kezdettől fogva meghatározó szerepet játszott és ugyanez mondható el az alkalmazottak egészségére vonatkozó aggodalmairól is. A Great Lengths a világ egyetlen olyan póthajakat gyártó és szolgáltató vállalata, amely mindkét tanúsítványt birtokolja. A Róma melletti Nepi településen található termelési létesítményt az ISO 9001: 2008 Minőségirányítási Szabvány és az OHSAS-18001: 2007 Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási Rendszer keretében tanúsították. A minőség és az egészségvédelem valamennyi vonatkozását illetően törekvéseinket egy független szerv megerősítette.

 

A termelési folyamatoknak nincs negatív környezeti hatása.

A minőségirányítási rendszerek biztosítják, hogy a vállalat világos és szisztematikus módon működjön, és hogy bizonyos alapelveket ellenőrizhetően betartsanak. Az ISO 9001: 2008 minőségirányítási szabvány az olyan területekre terjed ki, mint az ügyfelek igényeinek figyelembe vétele, a menedzsment felelősségteljes bonyolítása és a beszállítókkal való tisztességes üzletmenet megteremtése. Ennek a szabványnak az egyik legfontosabb tétele, hogy folyamatosan javítsa a termékek minőségét.

Az egészségügyi és biztonsági irányítási rendszerek jelentősen hozzájárulnak a munkahelyi balesetek, sérülések és betegségek elkerüléséhez. Az OHSAS 18001: 2007 egészségvédelmi és biztonsági irányítási standard különösen tovább halad – elősegíti az alkalmazottak egészségét a munkahelyen.

A Great Lengths 2017-ben egy látványos bemutató show-val ünnepelte 25 éves fennállását Ausztriában, Grazban.