GL Tapes – Standard

17550 Ft37100 Ft

Luxus minőségű rögzítőtincsek.

25 cm: 17 550 Ft | 35 cm: 22 350 Ft
45 cm: 28 750 Ft | 55 cm: 37 100 Ft

Egy csomag 5 tincs 3 cm széles hajat tartalmaz. A rögzítőszalag 0.6 cm magas.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A  GL Tapes Standard tincseit 41 színből választhatod ki, a hamvas szőkétől a világos és sötétbarnán át egészen a vöröses árnyalatokig.

A tincsek felhelyezése igazán könnyű, az illesztések gyakorlatilag észrevehetetlenek a hajban, így biztos lehetsz a frizura tökéletességében.  A felhelyezett póthaj tökéletesen egybeolvad a hajjal, esése természetes, kifésülése pedig hihetetlen könnyű.

Az egészségügyileg igazolt hipoallergén, bőrbarát rögzítőanyaggal ellátott GL Tapes esetében is ugyanazt a 100% -os emberi hajat használjuk, mint a Great Lengths összes termékénél, melyek mind aprólékos gondossággal, kézzel feldolgozott tincsek.

Felhelyezése gyors, egyszerű és könnyen elsajátítható, a művelethez mindössze egy stílfésűre és egy GL Tapes fogóra van szükség. A tincsek szakszerű leválasztása után helyezzük fel a kétoldali rögzítőszallaggal ellátott tincseket, majd a speciális fogó segítségével rögzítsük őket.

A GL Tapes eltávolítása gyors és roncsolásmentes, semmilyen kárt nem okoz a természetes hajban, a leszedéshez mindössze egy GL Tapes leoldó spray-re van szükség.

A hajápolási tanácsok betartása esetén a GL Tapes nyolc hétig is viselhető. A rögzítőszalag cseréje után GL Tapes tincsei újra – akár háromszor is – felhasználhatóak.

Kiszerelés:
Egy csomag GL Tapes 5 tincs hajat tartalmaz. Egy tincs 3 cm széles, 0.6 cm magas rögzítőszalaggal a végén.