“Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan”

  1. október 21-én ünnepeljük a Földünkért világnapot, amely 28 éve, 1991-ben a dalai láma szavaival indult útjára.

A Földünk védelmére indított világméretű kezdeményezés célja a cselekvésre buzdítás, jelmondata: “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan”.

A változás

Napjainkban, amikor a környezetszennyezés sosem látott méreteket ölt, minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy hatékonyan fellépjünk a probléma megszüntetéséért.

A változáshoz azonban nem elegendő a nemzetközi nagy szervezetek és kormányok munkája, az egyének, vállalatok segítsége nélkül nincs előrelépés.

A világnap alkalmat teremt arra, hogy elgondolkodjunk, hétköznapi életünk során mi magunk mit tehetünk a környezetszennyezés elleni küzdelemben. A legfontosabb, hogy ne hagyjuk másra a problémamegoldást, lehetőségeink szerint cselekedjük és tegyük meg a lehető legtöbbet bolygónkért.

Nem beszélni kell, hanem cselekedni

A Great Lengths-nél különös figyelmet fordítunk környezetünk védelmére, hiszen a póthaj gyártása során a termelési folyamatoknak nincs negatív környezeti hatása.

A Great Lengths az egyetlen olyan cég, amely semmilyen mérgező vegyi anyagot (pl: ammónia és/vagy hidrogén peroxid származékot) nem használ fel a haj depigmentációs illetve pigmentációs, azaz a hajszínt megváltoztató folyamatok során.

Az eredmény a piacon egyedülálló színtartós haj, amely több hónapos használat után is megőrzi az eredeti árnyalatát, fényét, anélkül, hogy közben bármilyen káros hatást gyakorolna a környezetre.