Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/admin/inboundrocket-admin.php on line 1557

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/inbound-rocket.php on line 74
Földünkért világnap - Hogyan óvja a bolygót a Great Lengths? | Great Lengths - A Hajhosszabbítás Tudománya

“Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan”

  1. október 21-én ünnepeljük a Földünkért világnapot, amely 28 éve, 1991-ben a dalai láma szavaival indult útjára.

A Földünk védelmére indított világméretű kezdeményezés célja a cselekvésre buzdítás, jelmondata: “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan”.

A változás

Napjainkban, amikor a környezetszennyezés sosem látott méreteket ölt, minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy hatékonyan fellépjünk a probléma megszüntetéséért.

A változáshoz azonban nem elegendő a nemzetközi nagy szervezetek és kormányok munkája, az egyének, vállalatok segítsége nélkül nincs előrelépés.

A világnap alkalmat teremt arra, hogy elgondolkodjunk, hétköznapi életünk során mi magunk mit tehetünk a környezetszennyezés elleni küzdelemben. A legfontosabb, hogy ne hagyjuk másra a problémamegoldást, lehetőségeink szerint cselekedjük és tegyük meg a lehető legtöbbet bolygónkért.

Nem beszélni kell, hanem cselekedni

A Great Lengths-nél különös figyelmet fordítunk környezetünk védelmére, hiszen a póthaj gyártása során a termelési folyamatoknak nincs negatív környezeti hatása.

A Great Lengths az egyetlen olyan cég, amely semmilyen mérgező vegyi anyagot (pl: ammónia és/vagy hidrogén peroxid származékot) nem használ fel a haj depigmentációs illetve pigmentációs, azaz a hajszínt megváltoztató folyamatok során.

Az eredmény a piacon egyedülálló színtartós haj, amely több hónapos használat után is megőrzi az eredeti árnyalatát, fényét, anélkül, hogy közben bármilyen káros hatást gyakorolna a környezetre.