Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/admin/inboundrocket-admin.php on line 1557

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/inbound-rocket.php on line 74
Great Lengths konty inspirációk | Great Lengths - A Hajhosszabbítás Tudománya

Konty textúra:

Talán az egyik legjobb és legszebb frizura. Ez az elegáns  frizura  tökéletes ünnepi megjelenést sugall. A kócos haj és a szellős konty találkozásának eredménye. A hajstílus indiai eredetű, és a csillogó fejdísz különlegességet áraszt, amely biztosítja a tökéletes megjelenést

Hosszú Bob oldal fonattal:

A női frizura lehetőségek végtelenek, legyen szó egy egyszerű hétköznapi stílursól, vagy egy alkalmi frizuráról. Ez az alkalmi frizura garantáltan odavonza a tekinteteket minden megjelenés során. Egy kissé kócos hosszú Bob frizura, oldalán egy fonattal mindenképp mely kecsesen hangsúlyos.

 

Halszálkafonat stílusosan:

A fonás az egyik legnépszerűbb hajviselet, stílusos megjelenés, amely garantáltan nem marad észrevétlen. Ez a szép, ügyesen kivitelezett szőke változat  maga a tökéletesség, ideális számos ünnepi megjelenéshez. A kecses, mégis csillogó fejdísz egyedivé teszi a megjelenést.

Rendetlen konty:

Persze, a hagyományos konty általában oldalt, vagy hátul helyezkedik el, azonban a modern változatai szakítanak a hagyományokkal. Mindkét oldalon rendetlen konty helyezkedik el, ami a frizura egyedi különlegessége. A haj kócos és lazán fonott, hogy szándékosan  maradjon meg a  zavaros hatás. Az őrülten elegáns arany korona fejedelmi megjelenést biztosít.

Alacsony csavart konty :

A sok elegáns frizura egyike ez a gyönyörű és kifinomult viselet. A frizura egy teljesen más kinézetet kölcsönöz viselőjének. A konty az ékköves fül mandzsettával és megfelelő hajpánttal fokozható.

Alacsony csavart konty:

Elegáns és szép a legjobb szavak, amit ennek a frizurának a viselője kaphat a megjelenésével. Egy konty, amely kissé takarja a nyakat, míg oldalán enyhén csavart. A haj egyenes és fényes, amely egy egyszerű ezüst fejpánttal díszítve megragadja a tekinteteket.

Vastag copf:

A copf ideális azok számára, akiknek természetesen vastag, göndör hajuk van. Azok számára is ideális frizura, akik szeretik kiengedve hordani a hajukat. A haj tele van fürtökkel, az alap copf ékes díszítőeleme lehet egy hajgumi ami összefogja a frizurát.

Fonott hajkorona:

Az egyetlen dolog, ami jobb egy fonásnál, az két fonás. Őrülten hangzik, de  az elkészült frizura megjelenése határozottan más. A modern nő számára tökéletesen elegáns megjelenést biztosít.

Formatervezett konty :

Néhány frizura egyszerűen túl szép és tökéletes ahhoz, hogy igaz legyen. Ez a gyönyörű laza kony biztos, hogy mindenkit felvillanyoz. Stílusosan megformázott nem mindennapi megjelenés a tökéletesség jegyében. Az oldalra fésült konty egy kicsit előidézi a  retrós hatást. Összességében egyedi és gyönyörű megjelenést biztosít.