Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /data/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/admin/inboundrocket-admin.php on line 1557

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/inbound-rocket.php on line 74
Színkollekció | Great Lengths - A Hajhosszabbítás Tudománya
 

Színkollekció

A Great Lengths színkollekció több, mint 90 árnyalatot kínál a természetes alapszíneken és a különleges árnyalatokon át az extrém neon és pasztellszínektől a legújabb színátmenetes (Flow & Rooted) változatokig. A különlegesebb hatás eléréséhez a különböző színű hajtincsek tetszés szerint kombinálhatóakEgyedi rendelések alapján az árnyalatok és stílusok ízlés szerint alakíthatóak, tehát bármilyen hajszín kombinációja lehetséges. Az alábbi menüpontokban kiválaszthatod a személyiségedhez legmegfelelőbb árnyalatot.

Great Lengths Színkollekció

Flow & Rooted árnyalatok

A Flow & Rooted tincsek segítségével azonnal elérhető a színátmenetes frizura anélkül, hogy a természetes hajadat szőkíteni vagy festeni kellene. Sok esetben a haj szőkítésével járó művelet hajkárosodást, száraz sérült végeket és egyenetlen színátmenetet eredményezhet. A fodrász szalonokban az ilyen színhatások elérése órákig is tarthat a hagyományos festési technikákkal. A Great Lengths Flow & Rooted tincseivel viszont különböző stílusokat tudunk létrehozni, és a saját hajad festése nélkül varázsolunk melírozott vagy ombre frizurát.

 

Flow haj

A Flow tincs nagyon modern színeffektus produkál, amely megalkotja a két tónusú dip-dye (Ombre) hajszínhatást, ami napjainkban is töretlen népszerűségnek örvend. Ezekkel az átmenetekkel a Flow tincsek teljesen új dimenziót adnak a hajszínek kombinálásának. Az árnyalatok finoman összefonódnak, gyönyörűen keverednek és így természetesen illeszkednek a saját hajadba.

A Flow tincsek az alábbi színátmenetekben érhetőek el, de külön kérés esetén bármilyen színkombináció rendelhető.

Sötét árnyalatok: 01-02, 1B-03, 1B-05, 03-05, 04-28,
Közepes árnyalatok: 03-23, 03-84, 64-23, 08-24,

Világos árnyalatok: 84-10, 63-23, 09-10,
Vörös árnyalatok: 32-73, 33-32.

 

Standard árnyalatok

41 alapárnyalatunkból biztosan megtalálod a hozzád leginkább illőt.

Választhatsz hamvas szőke/szőke, világos barna/sötét barna, fekete és vöröses árnyalatokból.

Fashion árnyalatok

Szeretnél kitűnni a tömegből? Valami egyedit szeretnél? Válassz elképesztően élénk színeinkközül, hogy könnyedén extravagáns külsővel kápráztathasd el környezeted.

Akár egyszerű melírt, akár őrült stílust, vagy esetleg teljesen új színt szeretnél, lenyűgöző kínálatból választhatsz pasztell, neon és ékszer színekből. A meglévő hajszíned átfestése egy teljesen új vagy szokatlan színre káros lehet a hajszerkezetre, ezért árnyalataink sokkal kedvezőbb alternatívát kínálnak ugyanolyan szemet gyönyörködtető megjelenéssel.

Bronde árnyalatok

Nem tudsz választani a szőke és barna között? Válaszd mindkettőt egyszerre, hogy igazán trendi lehess. A “Bronde” tincsek a szőke és a barnaárnyalatok keverékei, melyek lenyűgöző színeket eredményeznek. Az ombre hatáshoz képest a színek átmenetei sokkal simábbak, lágyabbak. Ez teszi a “Bronde” tincseket fantasztikusan természetes hatásúvá.

A Great Lengths elsőként használta a hajhosszabbításban az új trendet, és hozta létre saját “Bronde” kínálatát.

Blorange árnyalatok

 

“Blorange”, a nyár szenvedélye. A “Blorange” tincseket a szőke és narancssárga árnyalatok keverékei alkotják. A stílus 2017 nyarán jött divatba, amikor számos híresség osztott meg fotót magáról az Instagrammon ilyen színű frizurával. A “Blorange” árnyalatot egy kis szőke, kis narancssárga és egy kevés pasztell csillogás adja, ami a világos bőrű és szemű nők számára tökéletes választás.
Nem volt kérdés, hogy a Great Lengths azonnal bekapcsolódjon a trendbe, és létrehozza saját, “Blorange” elnevezésű kínálatát.

Double Tone árnyalatok

Élvonalbeli hajszín! Két különböző szín kombinálása egy tincsben elegáns, de izgalmas hatást kelt. Az egyre népszerűbb kontrasztos árnyalatok természetesen fonódnak össze a hajjal.

A Great Lengths különböző variációkat kínál, de külön kérés esetén, bármilyen egyedi színkombináció rendelhető.