Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/admin/inboundrocket-admin.php on line 1557

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/inbound-rocket.php on line 74
A technológia | Great Lengths - A Hajhosszabbítás Tudománya

A technológia
 

A Great Lengths sikereihez nagyban hozzájárul, hogy az alkalmazott technológiák mind kíméletesek és hatékonyak.
Nincs más olyan eljárás, ami ennyire kíméletesen kezelné a hajat. A modulációs technikák rendkívül tartósak, mégis gyengéd illesztést eredményeznek.

Multisonic – A jövő generációja, professzionális technológia

Multisonic – A jövő generációja

Ez a forradalmian új gép új dimenziót nyitott a hajhosszabbítás világában. Az ultrahangos rögzítés mellett a légnyomással működő rendszer lehetővé teszi, hogy a teljes hajhosszabbítás kevesebb mint egy óra alatt elvégezhető legyen, a korábbi 3-4 órányi eljárással szemben. 20 másodperc alatt az apró levegőkompresszorok és a speciálisan erre a célra kialakított kar segítségével egyszerre több hajtincset lehet rögzíteni. Hihetetlen pontossága és gyorsasága teszi ezt a gépet kiemelkedővé társaihoz képest és ezeket a tulajdonsságokat figyelembe véve áttörést hoz a 21. századi hajhosszabbítási szektor részére.

US5000 - Tökéletes ultrahang

US5000 – Tökéletes ultrahang

Hidegfúziós, hőmentes eljárás, ahol a hajszálak az ultrahang vibrációjának (rezgésének) segítségével kerülnek rögzítésre. Gyors és egyszerű, a rögzítés 1,8 mp alatt történik és az ehhez szükséges frekvencia automatikusan beállítódik. Egyenletes szinte láthatatlan, mégis biztonságos kötéseket tesz lehetővé – nem hasonlítható össze a hagyományos illesztési technikákkal.
Az Ultrasonic-System napjaink legprecízebb ultrahangos technikája.

Gl3200 - Páratlan hőillesztés

Gl3200 – Páratlan hőillesztés

A hőillesztéses technológia lehetővé teszi a nagyon kicsi, de ugyanakkor megbízható összeillesztéseket. Az eljárás során a hajtincsek alacsony hőmérsékleten lesznek rögzítve, így nem károsodik a természetes haj. Ez az eljárás napjainkig a profik és kezdők kedvence egyaránt.

Ha gépekről beszélünk, fontos megemlítenünk, hogy itt is kulcsfontosságú a színvonal, csak úgy, mint a haj és az illesztő anyag esetében.