Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/admin/inboundrocket-admin.php on line 1557

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/inbound-rocket.php on line 74
A keratin | Great Lengths - A Hajhosszabbítás Tudománya

A keratin

A keratin felel a póthaj és a természetes haj összekapcsolásáért. A megfelelően kivitelezett technikával az illesztések gyakorlatilag láthatatlanok, alig tapinthatóak, és biztosítják a tartós viseletet különféle napi helyzetekben is, legyen szó akár sportolásról, nyaralásról, kirándulásról. Great Lengths keratinja első osztályú, minőségében páratlan.

A Great Lengths volt az első, aki keratin segítségével illesztette fel a póthaj tincseit, és ezzel új korszakot nyitott a hajhosszabbítás történetében.

Mi az a keratin?

A haj túlnyomórészt, csaknem 90%-ban, egy speciális fehérjéből, a keratinból áll amely anyag még megtalálható a körmeinkben is. Tehát a keratin a szervezetünk része amit keratinos készítményekkel felhasználnak a haj különböző megbetegedéseire, töredezettségére, sérüléseinek kezelésére.
A keratin a hajhosszabbításban is igen fontos szerepet tölt be. A Great Lengths 1992-ben fejlesztette ki és szabadalmaztatta a póthaj felhelyezésére alkalmas, a piacon egyedülállóan nagy tisztaságú mesterséges keratint.  A technológia lényege, hogy a póthaj végeit keratinnal vonják be, és minden tincset ezzel a szabadalmaztatott proteinpolimerekből álló keratinnal kötnek össze, melynek molekula szerkezete megegyezik az ember hajéval. A póthajat így ugyanaz az anyag köti össze a hajszálakkal, amiből azok eredetileg is állnak. A Great Lengths ezzel bevezette a piacra a keratinos hajhosszabbítást ami napjainkban is az egyik legkedveltebb rögzítési módszer.

Great Lengths Illesztések

A lapos keratinkötés:

Great Lengths Keratin

A lapos keratinkötés:

Great Lengths HungaryVédi a hajat,

Great Lengths HungaryNem okoz allergiás reakciót

Great Lengths HungaryRendkívül tartós,

Great Lengths HungaryAlvás közben sem zavaró,

Great Lengths HungaryNem igényel külön ápolást,

Great Lengths HungaryNem töredezik, nem hullik,

Great Lengths HungaryEgyszerűen eltávolítható,

Great Lengths HungaryA frizura könnyen formázható.

Great Lengths Keratin

A hajhosszabbítás gyakorlatilag észrevehetetlen marad, és rengetegféleképpen variálható.

A Great Lengths keratinját olyan molekuláris szerkezetűre fejlesztették, hogy rendelkezzen az emberi haj jellemzőivel, így igazodik a természeti hatásokhoz, mint a hő, víz és a napfény.

A Great Lengths keratinnak olyan, a piacon egyedülálló funkcionalitása van, hogy képes együtt tágulni és összehúzódni az emberi hajjal, magyarul úgy viselkedik, akárcsak a saját hajunk, ezzel biztosítva a gyengéd, mégis erős tartást. Ezzel az illeszkedés-képesség funkcióval kizárólag a Great Lengths keratinja rendelkezik.

Az ilyen funkcióval nem rendelkező keratinos illesztések közvetlen víz vagy hő hatására roncsolódhatnak, megnyúlhatnak. Egy megnyúlt illesztés már képtelen lesz a természetes hajjal együtt tágulni és összehúzódni, így rövidesen hullatni kezdi a felhelyezett póthajat. A meggyengült illesztések teljesen elengedhetnek és lecsúszhatnak a természetes hajról.

Great Lengths keratin

Great Lengths Keratin

Víz hatására a keratin tágulni kezd, együtt mozog a termszetes hajjal.

Great Lengths Keratin

Hő hatására a keratin összehúzódik.

Egyéb keratin

Egyéb Keratin

Víz hatására nem együtt tágul a keratin a természetes hajjal, így a póthaj kihullik.

Egyéb Keratin

Hő hatására a keratin roncsolódik.

A Great Lengths logóval ellátott keratinok biztosítják a tökéletes illesztési minőséget.  

Keratin

A részletekben rejlik a különbség, ami az igazi minőségi munkát megkülönbözteti az átlagostól, vagy éppen a rossztól. A hajhosszabbítás esetében ilyen például a keratin rögzítésének módja: egy igazi szakembernek a keratin legalább annyira fontos, mint a póthaj minősége.

A keratin felhelyezése nagyon kényes művelet, hiszen ez az anyag fogja össze a póthajat az eredeti hajjal, éppen ezért fontos, hogy nagy gondossággal és figyelemmel, egyenletesen elosztva kerüljön a tincsekre. A Great Lengths gyárakban a hajtincs színével megegyező árnyalatú keratint mérnöki pontossággal beállított gépek viszik fel tincsekre. A gyári körülmények között, gépekkel rögzített keratin esetében garantált, hogy minden tincsre egyenlő mennyiségű anyag kerül. Így a lehető legkisebb illesztéseket tudjuk garantálni, melyek tökéletes tartósságot biztosítanak.

Az hajjal megegyező árnyalatú keratin újabb elengedhetetlen feltétele annak, hogy a végeredmény természetesnek hasson, és a póthaj szinte megkülönbözhetetlen legyen a saját hajtól. Amíg a piacon kapható többi keratin csak pár színben érhető el, addig a Great Length keratin mindig tökéletes színazonosságot garantál: minden póthaj-színhez saját keratin szín társul.