Újdonság a hajdúsítás területén!

Luxus minőségű rögzítőtincsek hajdúsításhoz.


Gyorsabb, egyszerübb, biztonságosabb! Felhelyezése igazán könnyű, az illesztések gyakorlatilag észrevehetetlenek a hajban, így biztos lehetsz a frizura tökéletességében.

 

 

Újdonság a hajdúsítás területén!

Luxus minőségű rögzítőtincsek hajdúsításhoz.


Gyorsabb, egyszerübb, biztonságosabb! Felhelyezése igazán könnyű, az illesztések gyakorlatilag észrevehetetlenek a hajban, így biztos lehetsz a frizura tökéletességében.

KIVÁLÓ MINŐSÉG, GYORS ALKALMAZÁSI MÓD

Az egészségügyileg igazolt hipoallergén, bőrbarát rögzítőanyaggal ellátott GL Tapes esetében is ugyanazt a 100% -os emberi hajat használjuk, mint a Great Lengths összes termékénél, melyek mind aprólékos gondossággal, kézzel feldolgozott tincsek.

 

A hajszálak megtartják az értékes kutikula réteget a gyökértől a hajvégekig. Színük egyenletes a tincs egész hosszában, a felhelyezett póthaj tökéletesen egybeolvad a hajjal. Esésük természetes, kifésülésük pedig hihetetlen könnyű.

BIZTONSÁGOSAN TART, MÉGIS KÖNNYEN ELTÁVOLÍTHATÓ

Felhelyezése gyors, egyszerű és könnyen elsajátítható.
Az illesztéshez mindössze egy stílfésűre és egy GL Tapes fogóra van szükség. A tincsek szakszerű leválasztása után
helyezzük fel  a kétoldali rögzítőszallaggal ellátott tincseket, majd a speciális fogó segítségével rögzítsük őket. A természetes hatás érdekében nem maradhat el a frizura eredeti hajjal történő összenyírása sem.

A GL Tapes eltávolítása gyors és roncsolásmentes, semmilyen kárt nem okoz a természetes hajban, a leszedéshez mindössze egy GL Tapes leoldó spray-re van szükség.
A  hajápolási tanácsok betartása esetén a GL Tapes nyolc hétig is viselhető. A rögzítőszalag cseréje után GL Tapes tincsei újra – akár háromszor is – felhasználhatóak.

A GL Tapes különösen jó lehet azon vendégek részére, akik még soha nem viseltek hajhosszabbítást, de kipróbálnák. Akár egy-két GL Tapes tinccsel is feltűnő volumen változás érhető el, ráadásul a póttincsek bármikor leszedhetőek, rugalmasan változtathatóak. Két hónapos hordhatóság után a tincsek újra alkalmazhatóak, így a megvásárolt haj szett akár 8 hónapig használható. Nagyszerű megoldás a vékony, ritka szálú haj gyors dúsítására, amit egyéb fodrászati szolgáltatásokkal nem lehet elérni.

Minden fodrász szeretne kreatívabban dolgozni, de legtöbb esetben pont a haj korlátozza őket. A GL Tapes rugalmas megoldást kínál a kisebb volumenű, nem megfelelő hosszúságú vagy kevés, vékony szálú haj gyors dúsítására, hosszabbítására. A korábbi technikákhoz képest gyorsabb és biztonságosabb eljárással egy plusz szolgáltatás kínálható, amivel új vendégkör bevonzására is lehetőség nyílik. Egy prémium márka jelenléte mindig növeli a szalon színvonalát, ráadásul a GL Tapes révén egy nyereséges mellékvállalkozás indítható mindenféle komolyabb befektetés nélkül.

KREATIVITÁS, AMI NEM ISMER HATÁROKAT

A Great Lengths segítségével szabad utat adhatsz az egyéni képzelőerőnek: az egyszerű és gyors technikával teljesen új külsővel ajándékozhatod meg vendégeid. Nagyszerű  lehetőség például sötét haj szőkítés nélküli melírozására, feltűnő alkalmi viselet létrehozására.

A kreatív színátmenetes vagy fantasy tincsek segítenek a fodrászoknak, hogy kifejezzék kreativitásukat. A GL Tapes tincsei négy hosszban ( 25 cm, 35 cm, 45 cm és 55 cm ) és hetvenegy árnyalatban érhetőek el.

Hajdúsítás gyorsan, egyszerűen, luxusminőségben