Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/admin/inboundrocket-admin.php on line 1557

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/inbound-rocket.php on line 74
Ajánlat | Great Lengths - A Hajhosszabbítás Tudománya

Hajat hosszabbítasz, de csak általánosságban ajánlasz hajápolókat?

Miért küldenéd máshova hajápolókat vásárolni vendégeidet, amikor közvetlenül Te is értékesíthetnéd őket?

Ajánld vendégeidnek a Great Lengths hajápoló termékeit, így teljesebbé válik szolgáltatásod, ráadásul vendégeid is nálad vásárolják meg a póthaj ápolásához szükséges termékeket. 

Hajhosszabbítás után, mikor tájékoztatod a vendéget, milyen sampont, milyen ápolókat érdemes használni, azonnal bemutathatod és ajánlhatod a neki megfelelő terméket. 
Vendéged hálás lesz ezért, hiszen ezeket a termékeket mindenképp be kell szereznie, így megkímélheted a felesleges keresgéléstől, ezzel is növelve a vendég bizalmát, elköteleződését feléd.

A Great Lengths jó minőségű hajápolóival megnövelheted a póthaj tartósságát, csillogását, ezért vendéged legközelebb is Téged választ és Tőled vásárol.

A Great Lengths hajápolóit és keféit akár beépítheted szolgáltatásod árába is, így ezeket vendéged felé ajándékként is továbbadhatod, de tovább is értékesítheted őket, így plusz bevételi lehetőségre teszel szert.

Great Lengths Hungary

Miért jó a vendégnek?

Azonnali megoldás a szükséges hajápoló termékekre

Minőségi hajápolókhoz juthat hozzá

Kimondottan póthaj ápolására fejlesztett termékek

Nem kell külön keresgélnie

Komplett szolgáltatás egy helyen

Rögtön a szakembertől kap minőségi terméket

Hajhosszabbítása csillogóbb, ragyogóbb lesz

Hajhosszabbítása az ápolóknak köszönhetően tartósabb lesz

Megbízható beszerzési forrás hajápolókra

Miért jó Neked?

Vendéged hálás lesz, hisz azonnali terméket tudsz ajánlani neki

Nem csak ajánlhatod, de értékesítheted is a megfelelő hajápolókat

A megbízható termékkel növelheted vendéged élettartamát

Megkíméled vendéged a felesleges keresgéléstől

A hajápoló kínálattal növelheted szolgáltatásod színvonalát

A szakember általi ajánlás növeli a vásárlási hajlandóságot

Plusz bevételi lehetőség

Nem kell máshova küldened vásárolni a vendéget

Az elégedett vendég legközelebb is tőled vásárol hajápolókat

Két kategórában találhatsz hajápoló csomagokat. Minden csomagból 20% kedvezményt biztosítunk, ami továbbértékesítés után rögtön a Te profitodként realizálódik. A különböző csomagok ráadásul ajándéktermékeket is tartalmaznak, amit továbbadhatsz vendégeidnek, de akár értékesíthetsz is.

Az első kategória Neked, mint hajhosszabbítónak szól, melynek csomagjai a kimondottan póthaj ápolására és kezelésére szolgáló termékekkel a te munkádat könnyítik meg, emelik szolgáltatásod színvonalát. Így vendégeidnek már a hajhosszabbítás alatt bemutathatod a Great Lengths termékek páratlan minőségét, ezzel elősegítve a későbbi vásárlást is. A második kategória csomagjai a vendégek felé történő továbbértékesítésre lettek összeállítva.

Csomagajánlatok fodrászoknak

Csomagajánlatok továbbértékesítésre