Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/admin/inboundrocket-admin.php on line 1557

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/inbound-rocket.php on line 74
A nagy itáliai utazás | Great Lengths - A Hajhosszabbítás Tudománya

A felfedezetlen Palermó, ahol a természetes hajhosszabbítás még hangsúlyosabbá válik.

A 19. századi kultúra ihlette az új Great Lengths kampányt, ami életre hívta azoknak az időknek az emlékét, amikor az észak-európai országok művészei a meleg fények, élénk színek, az ókori örökségek és nyugodt életmód miatt látogattak Olaszországba. A kampány neve, tisztelegve Goethe remekműve, a legkelendőbb utazási irodalmi klasszikus előtt, az „Utazás Itáliában” lett, amely a citromfák földjének édes varázslatáról szól.

Ez a történet öt nőről szól, akik a világ különböző pontjairól érkeztek, hogy felfedezzék a szicíliai hangulatot, ízeket, hagyományokat és rejtett kincseket. Bejárják a történelmi szépségű Palermót, Európa egyik legélénkebb városát. Végül elérkeznek egy városi labirintusba, ahol a színes népművészet még mindig népszerű, ugyanakkor művészi újjászületése is zajlik.

Az öt elegáns nő végigsétál a városon a hangos piacokon keresztül. Találkoznak a melegszívű helyi emberekkel; megcsodálják az ókori központ lenyűgöző építészetét, majd elérnek Mondello gyönyörű strandjához. Elegáns szépségüket kiemeli a barokk környezet, frizurájuk diszkrét főszereplő. Kortárs, merész mintázatú ruhájuk kontrasztot teremt a környezet gazdag dekorációjával.

Ez nem csak egy utazás, egy valóra vált álom is. Mint egy filmben, egyik helyről a másikra utaznak, miközben felfedezik szicíliai szimbólumait: a gránátalmát, azaz a gazdagság és az öröm jelképét, valamint a bocsa golyót, ami egy hagyományos gyermekjáték. Az öt különböző lány egyedi helyeket fedez fel, mint például az eklektikus és páratlan Kínai Palota, vagy a Casa-Museo Stanze al Genio. A harmonika hangja tovább viszi őket az Opera dei Pupi-ba, egy hagyományos színházba – amely az Unesco kulturális örökség listájának tagja.

Az idő és a tér eltűnik, mély érzelmi élményt teremtve, ahol a múlt vidám emlékei a végtelen jelennel olvadnak össze.

A történetet nyomon követheted a Great Lengths Universal hivatalos csatornáin és a Great Lengths weboldalán.

A mindennapi, természetes szépség és az önmegvalósítás előtérbe kerül. Hiszen tudod, „a hajad te magad vagy”.