Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/admin/inboundrocket-admin.php on line 1557

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/inbound-rocket.php on line 74
Ezt árulja el rólad a frizurád | Great Lengths - A Hajhosszabbítás Tudománya

Az első benyomás nagyon fontos, amit sok esetben a külső alapján határoz meg az ember. Emiatt is elengedhetetlen, hogy mindig rendben legyen a hajad, hiszen nem csak a cipőd vagy a körmöd mutat meg rengeteget a személyiségedről, hanem a frizurád is. Most eláruljuk, mi mindent mesél rólad a hajszíned és hajviseleted.

 Hajszín

Szexi szőke

A szőke nők sokszor sztereotípiák áldozatai, általában naivnak, butuskának gondolják őket, azonban ez egyáltalán nem igaz. 

Érzékiség, kortalanság jellemző rád. A férfiak vonzónak találnak és a legtöbben szeretnének közelebbről is megismerni.

Békés barna

Kedves, gondoskodó természet vagy, akinek a szíve tele van melegséggel. Biztosan sokan kedvelnek, és rád bízzák legféltettebb titkaikat.

Vadóc vörös

Keresed a feltűnést, szeretsz a középpontban lenni. Fontos számodra, hogy ha belépsz valahova, minden szempár rád szegeződjön. Határozott vagy és mindenről megvan a véleményed.

Fess fekete

A sötéthajú nők misztikusságot, megfejthetetlenséget sugároznak. Egzotikus, határozott jellemre vall, szenvedélyességed pedig bárkit rabul ejt.

Hajviselet

Lófarok

Laza, de határozott jellem vagy. Fontos neked a kényelem és az őszinteség. Erős vagy és önbizalommal teli, aki nem ismer akadályokat.

Tökéletesen beállított frizura

Akinek ennyire fontos, hogy a fején minden tökéletesen álljon, az az élet minden területén ilyen. Maximalista vagy, fontosak neked a külsőségek és mindig tökéletességre törekszel. 

Leengedett haj

Vadóc, bohókás jellem vagy, aki szeret szórakozni. Jól érzed magad a bőrödben, szereted a kalandot és sosem unalmas veled az élet. Nyíltszívű vagy és szenvedélyes. 

Hullámosított egyenes

Egyenes a hajad, de minden reggel a hajsütőért nyúlsz, hogy hullámos fürtöket varázsolj magadnak? Akkor szereted az izgalmakat, szórakozást. Vidám jellem vagy, aki keresi a kihívásokat. 

Göndör vasalt

Sosem mész úgy utcára, hogy nem vasaltad ki göndör tincseidet? Akkor kétségkívül szereted a rendet, rendezettséget. Fontos, hogy te irányíts, de alkalmanként szükséged van csendre és nyugalomra, hogy mindent mérlegelj és megfelelően átgondolj. 

Szeretnél változtatni frizurádon, vagy hajszíneden? A GL tincsei és hatalmas színpalettája számtalan lehetőséget kínál erre.