Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/admin/inboundrocket-admin.php on line 1557

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/inbound-rocket.php on line 74
Hajmeresztő póthaj bakik | Great Lengths - A Hajhosszabbítás Tudománya

Póthajat viselsz, vagy most szeretnéd kipróbálni?

Segítünk, milyen hajbakikat kerülj el, hogy frizurád mindig természetes, ápolt és ragyogó legyen.

Fájdalmas hajhosszabbítás

A hajhosszabbítás soha nem okozhat fájdalmat! Az első pár napban lehet kicsit kellemetlen vagy fura érzés – amit a keratin illesztések eredményeznek – ám ezt pár nap alatt megszokod.

Ha 4-5 nap elteltével is folyamatosan fájdalmat érzel, azonnal keresd fel a fodrászod és jelezd neki a problémát, vagy fordulj másik hajhosszabbító szakemberhez, aki érti amit csinál.

Összenyírás

Biztosan te is találkoztál már olyan lánnyal, akiről egyértelműen meg tudtad mondani, hogy póthaja van. Ennek az az oka, hogy a fodrásza nem nyírta össze az eredeti, és a póthajat.

Ez a művelet pedig elengedhetetlen, hiszen így olvad tökéletesen egybe a póthaj és a saját haj, ennek köszönhetően senkinek nem fog feltűnni a hajhosszabbításod.

Hajmosás előre hajolva

Előre hajolva, fejjel lefelé szoktál hajat mosni?

Ahhoz, hogy az illesztések terhelését csökkentsd, mindenképp óvakodj az efajta hajmosástól, mindig tartsd a fejed egyenesen vagy hátra billentve, és soha ne dörzsöld durván a fejbőrödet. Használj közepes hőmérsékletű vizet, mert a forró víz károsítja a póthajat és a keratinos illesztések is gyengülhetnek.

Hajvasalás magas hőfokon

Nyugodtan formázhatod a hajad továbbra is, főként, ha a Great Lengths ápolóit használod közben. Elsősorban a hőmérsékletre figyelj  nagyon oda, mert ez a leginkább roncsoló hatású. 185 fok felett ne használj semmilyen hajvasalót! Nagyon fontos tudnivaló, hogy a hajvasaló még 185 fokon vagy annál alacsonyabb hőmérsékleten sem érintheti a keratinos illesztést, mert az a hő hatására meglazulhat.

Hajápolás a megszokott termékkel

A feltett tincseket nagyobb odafigyeléssel kell kezelni, mint saját hajunkat. Nem minden hajápoló alkalmas a hajhosszabbítás ápolására. A drogériákban kapható termékek javarésze jóval alacsonyabb hatóanyag-tartalommal rendelkezik és agresszívabb vegyszerekkel készül, mint a professzionális termékek. Amit feltétlenül kerülnöd kell, azok a gyümölcssav tartalmú illetve a kőolaj származékokkal dúsított ápolószerek, mert ezek egyaránt kárt tehetnek az illesztésekben és póthajban is. A Great Lengths saját ápoló családdal rendelkezik, amit kimondottan póthajak ápolására fejlesztettek.

Ismerős volt valamelyik baki? Ne aggódj! Ha ezekre az apró dolgokra mostantól odafigyelsz, magabiztosan és szép hajjal léphetsz ki az utcára.