Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/admin/inboundrocket-admin.php on line 1557

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/inbound-rocket.php on line 74
Bemutatkoznak a #Portraits sorozat modelljei | Great Lengths - A Hajhosszabbítás Tudománya

A Great Lengths küldetése, hogy a fodrászokkal és vendégeikkel közösen újra értelmezzük a szépséget, gondoskodást és az álmokat.

Célunk, hogy megváltoztassuk a hajhosszabbításról alkotott képet és megfelelővé tegyük minden nő számára, azoknak is, akik a természetesség hívei. A hajhosszabbításra általában úgy tekintenek, mint egy lehetőségre a hosszabb, dúsabb, szemet gyönyörködtető hajért. Valójában nagyon sok lehetőség van, amivel az eredeti haj szépségét hangsúlyossá tehetjük. A hajhosszabbítás egy igazán kényelmes és rugalmas lehetőség azon hölgyeknek is, akik a letisztult, kifinomult megjelenést részesítik előnyben.

Büszkén mutatjuk be új, #Portraits videó sorozatunkat, amely 7 különböző nőt és hét különböző hajhosszabbítási történetet mutat be. Nagyköveteink közül mindenki elmeséli saját sztoriját és hajával kapcsolatos gondjait, valamint elmondja, mi a tapasztalata a Great Lengths hajhosszabbítással kapcsolatban.

Nagyköveteink:

Suri egy japán tervező, akinek annyira hiányzott korábban viselt hosszú haja, hogy úgy döntött, újra szeretné visszakapni hosszú tincseit.

 

Anja egy bájos, fiatal moldáv lány, aki videójában elmeséli életét, a történetet egy lányról, akinek az édesanyja úgy döntött, hogy levágja rövidre a haját, ami aztán soha többé nem nőtt meg.

 

A Great Lengths-nél célunk, hogy a természetes szépségét hangsúlyozzuk minden nőnek.

Ahogyan a haj, úgy a tincsek is lehetnek különböző típusúak.

Alex meglepődött, hogy a póthaj pontosan megegyezik természetes tincseivel. Szerinte a szépség az, amikor mindenki valami egyedit hoz létre a világon.  A hajhosszabbítás képes erre.

Néhány nő szeret a külsőjével kísérletezni, megváltoztatni a haja színét, hosszát, formáját. Alex mindig kísérletezett az avangárd külsővel. Ezúttal felfedezett egy új, rendkívül nőies hullámot.

 

A Great Lengths célja, hogy minden nő, boldog, elégedett és magabiztos legyen. Nina, az orosz festő is a #Portraits video sorozat egyik modellje. Ő így vélekedett a hajhosszabbítás után: “Nem tudom szavakba önteni, milyen boldog vagyok, a hajam ismét dús lett!”

 

Eugénia már korábban kipróbálta a hajhosszabbítást, de sajnos 1 hónap elteltével el kellett távolítani a póthajat, mert nagyon kellemetlen érzés volt viselni. Most GL  Tapes-t kapott, amely egy gyors, mégis biztonságos és hatékony módszer a dúsabb haj eléréséhez, miközben könnyű és kényelmes viselet.

 

 

A hajformázás néha különösen nehéz lehet. Arashi, a spanyol tornász szintén a #Portraits videósorozat egyik modellje. Korábban hosszú haja volt, de időközben annyira elvékonyodtak a hajszálai, hogy le kellett vágatnia. Miután kipróbálta a Great Lengths hajhosszabbítást, újra élvezheti dús és hosszú haját.

 

Kedvet kaptál a hajhosszabbításhoz, vagy csak szeretnél többet megtudni a modellek történetéről? Bővebb tájékoztatást találsz a #Portraits videó sorozatról hivatalos YouTube csatornánkon. Kövesd a @greatlengthshungaryt-t!