Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /data/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/admin/inboundrocket-admin.php on line 1557

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/inbound-rocket.php on line 74
Így készült Lilla Great Lengths hajhosszabbítása – 1. rész | Great Lengths - A Hajhosszabbítás Tudománya

Lilla először nyáron lépett be az üzletbe. Már nem ez volt az első alkalom, hogy hajhosszabbítást készült csináltatni. Vékonyszálú, gyengébb sűrűségű haját már többször próbálta hajhosszabbítással szebbé varázsolni. Viselt már gyűrűs, hőillesztéses hajhosszabbítást, és volt már hajfelvarrása is. Azonban még sosem talált olyan megoldást, ami nem húzta volna vékonyszálú haját, vagy ne lett volna kényelmetlen a számára. Sajnos az is előfordult, hogy esztétikailag sem volt szép az új haja. Annyiszor raktak már fel neki rosszul póthajat, hogy anyukája lánya egészségét féltve tiltani szerette volna őt a hajhosszabbítástól.

Attól tartva, hogy a maradék haja is visszafordíthatatlanul sérül, eldöntötte, hogy ez lesz az utolsó próbálkozása. Interneten keresgélve talált rá a márkára, és mint ahogy azt utólag elmesélte, azért merte csak kipróbálni, mert ez valóban egy világmárka. Van eredete, van múltja és így hihető, hogy valóban működik. Látta, hogy 70 országban vannak Great Lengths szalonok, és igazi celebek is ezt a márkát választják, úgyhogy ez valóban valami más lehet, mint a többi, amit kipróbált.

 

Mikor megvizsgáltam a haját és fejbőrét már 1 hónapja nem viselte hajhosszabbítását, de korábban egy hőillesztéssel készült, kristálykeratinos hajat készíttetett. Szomorú volt látni, hogy valószínűleg a rosszul készült illesztések miatt Lilla kevés haja a tarkónál tovább ritkult, foltokban kikopott vagy kitépődhetett. A kis kopasz foltok nem csak Lillát, engem is elszomorítottak.

Normál esetben semmi akadálya nincs annak, hogy valaki akár folyamatosan viseljen póthajat. Azonban, ha Lilla megmaradt hajaira felraktam volna a póthajat, még tovább rontottam volna a helyzeten, így akármennyire is szerette volna Lilla, várnia kellett még.

3 hónapos pihenést javasoltam, ami alatt lehetősége van a hajának egy kicsit regenerálódni. Szerette volna, ha valóban helyrejön egy kicsit a fejbőre és haja, így egy Vitality’s Energy kúrát javasoltam. A kúra alatt végig telefonon tartottuk a kapcsolatot. A speciális samponnal és a magas koncentrációjú, természetes hatóanyag-tartalmú ampullás fejbőrkúrával sikerült látványos eredményt elérni. Szerencsére a károsodás és a haj elvesztése nem volt végleges, a haj növekedése lassan ugyan, de szemmel láthatóan megindult.

 

Nagyon fontos tény, hogy Lilla hiába szerette volna, nem tett volna jót, ha rögtön viselni kezdi a kívánt hajkoronát. Bizonyos értelemben nekem is az lett volna a jobb – legalábbis a könnyebb – megoldás, ha kérésére rögtön meghosszabbítom fürtjeit. De egy tanult hajhosszabbító sosem okoz kárt, így tudnia kell nemet mondani, ha a vendég egészsége a tét.

 

Szerencsére eljött az idő, és végre elkészülhetett Lilla hajhosszabbítása. Arról, hogy milyen speciális technikával kíméltem tovább meggyötört fürtjeit a következő részben olvashatsz.

A történet folytatódik!