Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/admin/inboundrocket-admin.php on line 1557

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/inbound-rocket.php on line 74
Ezekkel a hajakkal soha ne hosszabbíts! | Great Lengths - A Hajhosszabbítás Tudománya

Álomhajból könnyen rémálom lehet, ha nem fontolod meg alaposan, milyen póttincseket engedsz a saját fürtjeid közé. Erre figyelj, hogy elkerüld a kétes eredetű póthajakat, és biztosan ne ess a bevételhalmozó feldolgozók és kereskedők csapdájába!

A minőségi hajhosszabbítást vagy dúsítást az alapanyagok legalább annyira befolyásolják, mint az eljárás során alkalmazott technika: egy gyengébb minőségű póthaj – bár sokszor olcsóbban hozzáférhető – sohasem lesz olyan egészséges és tartós, mint a prémium változatok. Nem beszélve az egészségügyi kockázatokról: ugye te sem szeretnél spórolós megfontolásból egy csúnya fertőzéssel gazdagodni?

Olcsó hús-szindróma

Nem lehet eleget hangsúlyozni, azok a „kocsik csomagtartójából” árusított „áron alul” beszerezhető tincsek, amelyekről még véletlenül sem lehet kideríteni, honnan származnak, a legnagyobb veszélyt hordozhatják: mivel a hajhosszabbító eljárások eleve drága, jó minőségű alapanyagokat és szakértelmet igénylenek, ha néhány tízezerért odaígérik, már kezdhetsz gyanakodni.

Hamis európai

Sokan esküsznek az európai hajra abban a hiszemben, hogy ez a legalkalmasabb típus a pótlásra. Ami azt illeti, tényleg puha és rugalmas, ám az igazán jó minőségű változatuk rendkívül ritka. A hirdetésekben felbukkanó gyakorisághoz képest a valódi európai haj jóval ritkábban hozzáférhető és drágább is. A legjobb minőségű ugyanis natúr, festetlen, nem volt semmiféle kémiai eljárásnak kitéve – az európai nők között pedig a valóságban elég kevés ilyen jelentkező akad, aki ráadásul szívesen megválna egészséges hajkoronájától. Ha tehát olcsó európainak mondott hajjal találkozol, könnyen meglehet, hogy a valóságban más volt a forrás. Ráadásul gyakran próbálnak úgy hamisítani európai hajat, hogy a vastagabb szálú indiai haj felső rétegét kémiai úton eltávolítják, majd drágábban továbbadják.

Kinek a fejéről?

Az ellenőrizetlen forrású hajaknál ráadásul azt sem tudhatod, valójában egészséges fejről vágták-e le a tincseket. Még akkor sem, ha az orrod előtt nyisszantják le az ollóval, ugyanis kötelezően át kellene esniük egy fertőtlenítési folyamaton, amely persze az után-követhetetlenség miatt gyakran elmarad. Olyan csúnya esetek is előfordultak már, amikor börtönökben ülő foglyokat köteleztek hajvágásra, vagy más visszaélésekből szerzett hajakat értékesítettek a feketepiacon.

Ha a hajhosszabbító mögött nem áll egy stabil, ellenőrizhető prémium márka, nagyon nehéz ezeket a hamisításokat nyakon csípni, ráadásul nincs semmi garancia arra, hogy a végeredmény szép és tartós, na és persze egészséges lesz.