Szívesen kipróbálnál egy hajmeresztően extrém színt, de félsz a melléfogástól? Elrontották a frizurádat, és már beletörődtél, hogy hetekig kalap alatt kell bujkálnod? Nem is gondolnád, mennyi mindenre lehet gyógyír néhány színes hajtincs…

Extrém színek károsodás nélkül

Ha a pasztell pink vagy épp a vad lila szerelmese vagy, de nem szívesen áldoznád be a hajad egészségét a színes trendek oltárán, nem kell feltétlenül a kémiai utat választanod. Egyszerűen megvalósíthatod a legvadabb színfantáziákat is a hajad károsodása nélkül néhány színes póttinccsel. Úgy újulhatsz meg, hogy közben nem kell tartanod a festékek roncsoló hatásától. Attól függően, hogy mennyire szeretnél merészebb hatást elérni, a fodrász 20-40 tincset helyezhet föl.

Játék a fényekkel

Ha világosítani vagy épp sötétíteni szeretnél, de nem akarsz „végleges” megoldást, ráadásul abban sem vagy biztos, hogy valóban jól áll majd az éles váltás, akkor is jó ötlet lehet a póttincses megoldás. A szakember többféle technikával is illesztheti a vendéghajat, így számos variáció születhet az élesebb átmenetektől a finomabb, természetesebb színhatásokig. Ráadásul nem fakul meg olyan csúnyán, mint a festés esetében, így biztos lehetsz benne, hogy tartós lesz a végeredmény.

 

Ha elrontották a hajad

Ismerős érzés, amikor nagy reményekkel lépsz be a fodrászhoz, és a végeredmény nem a várt szerint alakul? Ilyenkor rendszerint hetekig siránkozunk az elveszített fürtök után, és takargatjuk az előnytelen új formát. Erre nem is találhatnál jobb „javító” ötletet a plusz tincseknél. Nem kell egetverő árral számolnod, hiszen néhány tincs is elég lehet ahhoz, hogy frissítse, helyrehozza az elrontott hajat. De ha például a frufrunövesztés kínjait szeretnéd megspórolni, akkor is ötletes megoldás némi plusz centivel és színnel megspékelned az eredetit.