Hajápoló Csomag 8 & Ajándék Kefe – Továbbértékesítésre

88800 Ft

25 db + 2 ajándék termék professzionális használatra, továbbértékesítésre. Eredeti ár: 122000 Ft

Kategória:

Leírás

 

5 db 60mp hajbalzsam – 250ml

Az ideális kondicionáló hajbalzsam a száraz, igénybe vett és károsodott haj számára. A haját mindössze 60 másodperc alatt regenerálja és a termék hatása 60 órán át tart! A krémes emulzió nem nehezíti el a hajat, és könnyen kiöblíthető. Az AQUARICH® összetevő értékes regeneratív anyagokat juttat a hajba, növelve ezzel annak ragyogását és volumenét, és megakadályozza a haj elektrosztatikus feltöltődését is. Az ALOE VERA különlegesen selymessé és kezelhetővé teszi a hajat, szabályozza nedvességvesztését. A JOJOBA-olaj mélyrehatóan hidratálja a hajat és a fejbőrt, és megvédi a kiszáradástól.

5 db Extra Rich Regeneráló Hajpakolás – 200ml

Az Extra Rich egy gazdag, intenzív hajpakolás a nagyon száraz, töredezett, igénybe vett és kezelhetetlen haj ápolására. Amikor hajunk extra magas UV-sugárzásnak van kitéve, ez a pakolás megújítja a haj károsodott szerkezetét. A termék fő hatóanyaga a hajban eleve megtalálható PROKERATIN, amely az aminosavak és proteinek segítségével zárja be a haj szerkezetében keletkezett réseket. Ezen felül a GSP-T® védelmet nyújt a szabad gyökök ellen, a B5-provitamin pedig biztosítja a fejbőr és a haj nedvességtartalmának egészséges egyensúlyát.

5 db Structure Repair – 250ml

A Structure Repair hajszerkezet-regeneráló sampon kifejezetten a száraz, töredezett, erősen igénybe vett, kezelhetetlen haj ápolására lett kifejlesztve. Az aktív hatóanyagok a hajat és a fejbőrt különlegesen kímélő módon tisztítják meg. GSP-T® tartalma megvéd a szabad gyökökkel szemben. A PROKERATINértékes regeneratív anyagokkal látja el a hajat, helyreállítja a haj porózus zónáit, és újonnan rugalmassá és dús volumenűvé varázsolja a haját. A B5-provitamin biztosítja a haj és a fejbőr nedvességháztartásának egészséges egyensúlyát. Az 5.5 pH érték pedig gyengéd a fejbőrhöz.

5 db Protector Instant Kondícionáló Spray – 200ml

A Protector Instant Care minden hajtípus ápolására alkalmas, fokozza a haj vitalitását és ellenálló képességét. A hajat azonnal kezelhetőbbé teszi, és csökkenti a gubancosodást. Ideális gyors megoldás, ugyanis a kondicionálót nem kell a hajból kiöblíteni. Megerősíti és hangsúlyosabbá teszi a hullámos és a göndör hajat. A védő-ápoló spray GSP-T® tartalma véd a szabad gyökök ellen, a SOLAMER GR8 pedig megakadályozza a hajszín roncsolódását és kifakulását.

5 db Daily Moisture Hidratáló Sampon – 250ml

Sampon a mindennapi gyengéd hajápoláshoz. A Daily Moisture hidratáló sampon minden hajtípuson használható, de különösen alkalmas a száraz hajvégek és az enyhén zsíros fejbőr ápolására. Ezen felül a GSP-T® védelmet biztosít a szabad gyökökkel szemben. Az AQUARICH® értékes regeneratív anyagokkal látja el a hajat, növeli annak volumenét és ragyogását, csökkenti a haj elektrosztatikus feltöltődését. Az ALOE VERA különlegesen selymessé és kezelhetővé teszi a hajat, szabályozza nedvességvesztését. Az 5.5-ös pH-érték különösen bőrbarát és enyhe.

2 db Nagy Hajkefe

A pehelykönnyű hajkefe tökéletes a nagy szekciók leválasztásához, megtartásához és formázásához. Könnyen kezelhető, prémium műanyagból készült nyél.  A természetes gumiból készült párna különleges formája elnyeli, és egyenletesen osztja el a nyomást az egész kefén, így gyengéden bánik a hajjal és a fejbőrrel egyaránt.

Hosszúság: 23 cm
Szélesség: 4 cm