Hajápoló Csomag 7 & Ajándék Kefe – Továbbértékesítésre

43840 Ft

12 db + 1db ajándék termék professzionális használatra, továbbértékesítésre. Eredeti ár: 59600 Ft

Kategória:

Leírás

 

4 db 60mp hajbalzsam – 250ml

Az ideális kondicionáló hajbalzsam a száraz, igénybe vett és károsodott haj számára. A haját mindössze 60 másodperc alatt regenerálja és a termék hatása 60 órán át tart! A krémes emulzió nem nehezíti el a hajat, és könnyen kiöblíthető. Az AQUARICH® összetevő értékes regeneratív anyagokat juttat a hajba, növelve ezzel annak ragyogását és volumenét, és megakadályozza a haj elektrosztatikus feltöltődését is. Az ALOE VERA különlegesen selymessé és kezelhetővé teszi a hajat, szabályozza nedvességvesztését. A JOJOBA-olaj mélyrehatóan hidratálja a hajat és a fejbőrt, és megvédi a kiszáradástól.

4 db Colour Reflex Színfrissítő Sampon – 250ml

A Colour Reflex sampont speciálisan a színezett, festett, melírozott, blansolt hajra, hajtincsekre fejlesztették ki. Kímélő tisztítóanyagai nem csökkentik a haj nedvességtartalmát. Aminosav-tartalma selymessé teszi a hajat, csökkenti a gubancosodást, az elektrosztatikus feltöltődést. A GSP-T® komponens véd a szabad gyökök ellen. Az 5.5 ös pH-érték ideális a fejbőrnek. De mindezek felett a SOLAMER GR8 megakadályozza a hajszín roncsolódását. Ez a sampon kivételesen hosszan tartó ragyogást és fényt biztosít a hajadnak újra meg újra.

4 db Anti Tap Water Finish Kondícionáló – 250ml

Az Anti Tap Water alapvetően a legjobb finish termék minden típusú hajbeavatkozást követően: így a hajhosszabbítást vagy a hajhoz illesztett tincsek eltávolítását követően is. A PANTHENOL nedvességet és rugalmasságot ad a hajnak. A folyékony hajkeratin pótolja és újjáépíti a hajból hiányzó építőanyagokat. A BIOTIN elősegíti a haj természetes egyensúlyát, valamint a haj és a fejbőr természetes működését. A GSP-T® a szabad gyökök és a káros környezeti hatások által okozott károsodások ellen véd. A 3.2-es pH-érték összehúzza a haj pikkelyes rétegét, és a nedvességhez hasonló módon segít megőrizni az ápoló hatóanyagot.

1 db Közepes Hajkefe

A pehelykönnyű hajkefe tökéletes a nagyobb szekciók leválasztásához, megtartásához és formázásához. Könnyen kezelhető, prémium műanyagból készült nyél.  A természetes gumiból készült párna különleges formája elnyeli, és egyenletesen osztja el a nyomást az egész kefén, így gyengéden bánik a hajjal és a fejbőrrel egyaránt.

Hosszúság: 18 cm
Szélesség: 3 cm