Hajápoló Csomag 3 – Továbbértékesítésre

22560 Ft

6 db termék professzionális használatra, továbbértékesítésre. Eredeti ár: 28200 Ft

Kategória:

Leírás

 

2 db Hair Fluid Hajvégápoló Szérum – 50ml

A Hair Fluid folyékony hajszérum minden hajtípus ápolására alkalmas. Innovatív összetételének és argánolaj-tartalmának köszönhetően intenzív ápolást és kényeztetést biztosít a hajnak. Könnyed szérum, nem nehezíti el a hajat, selymes érzést és varázslatos csillogást kölcsönöz. A tigrisdióolaj természetes módon véd a szabadgyökök ellen, és lágy puhaságot biztosít a hajnak.

2 db Extra Rich Regeneráló Hajpakolás – 200ml

Az Extra Rich egy gazdag, intenzív hajpakolás a nagyon száraz, töredezett, igénybe vett és kezelhetetlen haj ápolására. Amikor hajunk extra magas UV-sugárzásnak van kitéve, ez a pakolás megújítja a haj károsodott szerkezetét. A termék fő hatóanyaga a hajban eleve megtalálható PROKERATIN, amely az aminosavak és proteinek segítségével zárja be a haj szerkezetében keletkezett réseket. Ezen felül a GSP-T® védelmet nyújt a szabad gyökök ellen, a B5-provitamin pedig biztosítja a fejbőr és a haj nedvességtartalmának egészséges egyensúlyát.

2 db Anti Tap Water Finish Kondícionáló – 250ml

Az Anti Tap Water alapvetően a legjobb finish termék minden típusú hajbeavatkozást követően: így a hajhosszabbítást vagy a hajhoz illesztett tincsek eltávolítását követően is. A PANTHENOL nedvességet és rugalmasságot ad a hajnak. A folyékony hajkeratin pótolja és újjáépíti a hajból hiányzó építőanyagokat. A BIOTIN elősegíti a haj természetes egyensúlyát, valamint a haj és a fejbőr természetes működését. A GSP-T® a szabad gyökök és a káros környezeti hatások által okozott károsodások ellen véd. A 3.2-es pH-érték összehúzza a haj pikkelyes rétegét, és a nedvességhez hasonló módon segít megőrizni az ápoló hatóanyagot.