Hajápoló Csomag 13 & Ajándék – Továbbértékesítésre

80320 Ft

16 db + 2 db termék professzionális használatra, továbbértékesítésre. Eredeti ár: 118600 Ft

Kategória:

Leírás

 

4 db Közepes Hajkefe & 4 db Nagy Hajkefe

A pehelykönnyű hajkefék tökéletesek a nagyobb szekciók leválasztásához, megtartásához és formázásához. Könnyen kezelhető, prémium műanyagból készült nyél.  A természetes gumiból készült párna különleges formája elnyeli, és egyenletesen osztja el a nyomást az egész kefén, így gyengéden bánik a hajjal és a fejbőrrel egyaránt.

Nagy Kefe mérete:
Hosszúság: 23 cm

Szélesség: 4 cm

Közepes Kefe mérete:
Hosszúság: 18 cm

Szélesség: 3 cm

4 db Acca Kappa – Ovális Kefe & 4 db Acca Kappa – Kicsi Ovális Kefe

Az Acca Kappa & Great Lengths hajkefék 3-szor olyan tartósak, mint más, hagyományos termékek. Könnyen kezelhető, prémium műanyagból készült nyél. Természetes gumiból készült párna. Vaddisznó szőrből és puha nejlon sörtepárból álló sörtecsomók. A puha nejlonból készült sörtepár könnyen kifésüli a hajat anélkül, hogy megsértené a rögzítést a természtes haj és a póthaj között. A természetes gumiból készült párna különleges formája elnyeli, és egyenletesen osztja el a nyomást az egész kefén, így gyengéden bánik a hajjal és a fejbőrrel egyaránt.

Nagy Kefe mérete:
Hosszúság: 24 cm

Szélesség: 9 cm

Kicsi Kefe mérete:
Hosszúság: 18 cm

Szélesség: 5 cm

2 db Hair Fluid Hajvégápoló Szérum – 50ml

A Hair Fluid folyékony hajszérum minden hajtípus ápolására alkalmas. Innovatív összetételének és argánolaj-tartalmának köszönhetően intenzív ápolást és kényeztetést biztosít a hajnak. Könnyed szérum, nem nehezíti el a hajat, selymes érzést és varázslatos csillogást kölcsönöz. A tigrisdióolaj természetes módon véd a szabadgyökök ellen, és lágy puhaságot biztosít a hajnak.

2 db Utazó Hajápolási Csomag

A csomag a komplett hajápolásra való termékeket tartalmazza, mint a Daily moisture-t, ami ideális a mindennapi ápoláshoz, hidratál, táplál, frissességet biztosít, a 60mp hajbalzsamot, a tökéletes kondicionálót a száraz, igénybe vett és károsodott haj számára, illetve a Protector Instant kondícionáló sprayt, mely magába zárja és megőrzi a haj nedvességtartalmát, gyors megoldást nyújt minden hajtípusra.