Hajápoló Csomag 1 – Továbbértékesítésre

14480 Ft

4 db termék professzionális használatra, továbbértékesítésre. Eredeti ár: 18100 Ft

Kategória:

Leírás

 

Structure Repair – 250ml

A Structure Repair hajszerkezet-regeneráló sampon kifejezetten a száraz, töredezett, erősen igénybe vett, kezelhetetlen haj ápolására lett kifejlesztve. Az aktív hatóanyagok a hajat és a fejbőrt különlegesen kímélő módon tisztítják meg. GSP-T® tartalma megvéd a szabad gyökökkel szemben. A PROKERATINértékes regeneratív anyagokkal látja el a hajat, helyreállítja a haj porózus zónáit, és újonnan rugalmassá és dús volumenűvé varázsolja a haját. A B5-provitamin biztosítja a haj és a fejbőr nedvességháztartásának egészséges egyensúlyát. Az 5.5 pH érték pedig gyengéd a fejbőrhöz.

60mp hajbalzsam – 250ml

Az ideális kondicionáló hajbalzsam a száraz, igénybe vett és károsodott haj számára. A haját mindössze 60 másodperc alatt regenerálja és a termék hatása 60 órán át tart! A krémes emulzió nem nehezíti el a hajat, és könnyen kiöblíthető. Az AQUARICH® összetevő értékes regeneratív anyagokat juttat a hajba, növelve ezzel annak ragyogását és volumenét, és megakadályozza a haj elektrosztatikus feltöltődését is. Az ALOE VERA különlegesen selymessé és kezelhetővé teszi a hajat, szabályozza nedvességvesztését. A JOJOBA-olaj mélyrehatóan hidratálja a hajat és a fejbőrt, és megvédi a kiszáradástól.

Protector Instant Kondícionáló Spray – 200ml

A Protector Instant Care minden hajtípus ápolására alkalmas, fokozza a haj vitalitását és ellenálló képességét. A hajat azonnal kezelhetőbbé teszi, és csökkenti a gubancosodást. Ideális gyors megoldás, ugyanis a kondicionálót nem kell a hajból kiöblíteni. Megerősíti és hangsúlyosabbá teszi a hullámos és a göndör hajat. A védő-ápoló spray GSP-T® tartalma véd a szabad gyökök ellen, a SOLAMER GR8 pedig megakadályozza a hajszín roncsolódását és kifakulását.

Hair Fluid Hajvégápoló Szérum – 50ml

A Hair Fluid folyékony hajszérum minden hajtípus ápolására alkalmas. Innovatív összetételének és argánolaj-tartalmának köszönhetően intenzív ápolást és kényeztetést biztosít a hajnak. Könnyed szérum, nem nehezíti el a hajat, selymes érzést és varázslatos csillogást kölcsönöz. A tigrisdióolaj természetes módon véd a szabadgyökök ellen, és lágy puhaságot biztosít a hajnak.