Hajápoló Csomag 2 – Továbbértékesítésre

21600 Ft

6 db termék professzionális használatra, továbbértékesítésre. Eredeti ár: 27000 Ft

Kategória:

Leírás

 

2db Structure Repair – 250ml

A Structure Repair hajszerkezet-regeneráló sampon kifejezetten a száraz, töredezett, erősen igénybe vett, kezelhetetlen haj ápolására lett kifejlesztve. Az aktív hatóanyagok a hajat és a fejbőrt különlegesen kímélő módon tisztítják meg. GSP-T® tartalma megvéd a szabad gyökökkel szemben. A PROKERATINértékes regeneratív anyagokkal látja el a hajat, helyreállítja a haj porózus zónáit, és újonnan rugalmassá és dús volumenűvé varázsolja a haját. A B5-provitamin biztosítja a haj és a fejbőr nedvességháztartásának egészséges egyensúlyát. Az 5.5 pH érték pedig gyengéd a fejbőrhöz.

2 db Colour Reflex Színfrissítő Sampon – 250ml

A Colour Reflex sampont speciálisan a színezett, festett, melírozott, blansolt hajra, hajtincsekre fejlesztették ki. Kímélő tisztítóanyagai nem csökkentik a haj nedvességtartalmát. Aminosav-tartalma selymessé teszi a hajat, csökkenti a gubancosodást, az elektrosztatikus feltöltődést. A GSP-T® komponens véd a szabad gyökök ellen. Az 5.5 ös pH-érték ideális a fejbőrnek. De mindezek felett a SOLAMER GR8 megakadályozza a hajszín roncsolódását. Ez a sampon kivételesen hosszan tartó ragyogást és fényt biztosít a hajadnak újra meg újra.

2 db Daily Moisture Hidratáló Sampon – 250ml

Sampon a mindennapi gyengéd hajápoláshoz. A Daily Moisture hidratáló sampon minden hajtípuson használható, de különösen alkalmas a száraz hajvégek és az enyhén zsíros fejbőr ápolására. Ezen felül a GSP-T® védelmet biztosít a szabad gyökökkel szemben. Az AQUARICH® értékes regeneratív anyagokkal látja el a hajat, növeli annak volumenét és ragyogását, csökkenti a haj elektrosztatikus feltöltődését. Az ALOE VERA különlegesen selymessé és kezelhetővé teszi a hajat, szabályozza nedvességvesztését. Az 5.5-ös pH-érték különösen bőrbarát és enyhe.