Clean Remover & Structure Repair + Ajándék Kefe -20%

14280 Ft

Professzionális használatra. Eredeti ár: 24350 Ft

Kategória:

Leírás

Clean Remover – 1000ml

A Clean Remover Sampon használata ajánlott minden fodrászati szolgáltatás megkezdése előtt, így hajhosszabbítást megelőzően is az alapos, mélyre ható tisztítás érdekében. Segítségével az olyan lerakódások, mint a por vagy a hajformázó termékek maradványai, vagy akár a csapvízben felgyülemlett ásványi anyagok és szennyeződések tökéletesen eltávolíthatóak a hajból. Ez a tökéletes tisztítás az új FLEXAN II®. hatóanyagnak köszönhető, mely egyben a fejbőr és a haj épségét is biztosítja. A GSP-T® a szabad gyökök ellen véd. Az 5.5-ös pH-érték pedig gyengéd a fejbőrhöz.

Structure Repair – 1000ml

A Structure Repair hajszerkezet-regeneráló sampon kifejezetten a száraz, töredezett, erősen igénybe vett, kezelhetetlen haj ápolására lett kifejlesztve. Az aktív hatóanyagok a hajat és a fejbőrt különlegesen kímélő módon tisztítják meg. GSP-T® tartalma megvéd a szabad gyökökkel szemben. A PROKERATINértékes regeneratív anyagokkal látja el a hajat, helyreállítja a haj porózus zónáit, és újonnan rugalmassá és dús volumenűvé varázsolja a haját. A B5-provitamin biztosítja a haj és a fejbőr nedvességháztartásának egészséges egyensúlyát. Az 5.5 pH érték pedig gyengéd a fejbőrhöz.

Acca Kappa – Kicsi Ovális Kefe

Az Acca Kappa & Great Lengths hajkefék 3-szor olyan tartósak, mint más, hagyományos termékek. Könnyen kezelhető, prémium műanyagból készült nyél. Természetes gumiból készült párna. Vaddisznó szőrből és puha nejlon sörtepárból álló sörtecsomók. A puha nejlonból készült sörtepár könnyen kifésüli a hajat anélkül, hogy megsértené a rögzítést a természtes haj és a póthaj között. A természetes gumiból készült párna különleges formája elnyeli, és egyenletesen osztja el a nyomást az egész kefén, így gyengéden bánik a hajjal és a fejbőrrel egyaránt.

Hosszúság: 14 cm
Szélesség: 6 cm