Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/admin/inboundrocket-admin.php on line 1557

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /nfsmnt/hosting1_2/8/9/896c2d34-47cb-4e7d-b6b6-24732b08eac0/greatlengthshungary.hu/web/wp-content/plugins/inbound-rocket/inbound-rocket.php on line 74
Egyedi frizurák | Great Lengths - A Hajhosszabbítás Tudománya

Egyedi frizurák

Hosszabb vagy dúsabb, esetleg mindkettő egyszerre?

A vendégek kívánságai általában egy dologban megegyeznek, hogy dúsabb hajat szeretnének. Ez az elsődleges szempont, és minden esetben teljesíthető is függetlenül attól, hogy rövidebb vagy hosszabb frizura lesz a végeredmény.

Sokan azt gondolják, hogy a hajhosszabbítás mindig hosszú hajat eredményez, és az egész csak arról szól, hogy rövidből hosszú lesz. A hajhosszabbítás egy lehetőség: a különféle frizurák variálásának egész tárháza. Segítségével könnyen változtathatjuk stílusunkat, nagyobb teret engedhetünk önkifejezésünknek, és a különböző árnyalatok felhasználásával kitűnhetünk a hétköznapokból. De akik diszkréten szeretnék önbizalmukat és kisugárzásukat növelni egy természetes hajkoronával, azok is megoldást találnak a Great Lengths hajosszabbításaiban.

Great Lengths Frizurák

A Great Lengths póthajak 20 cm-től 70 cm-ig érhetőek el.

Frizurahossz

A természetes hajhosszabbításhoz jól kell meghatározni a póthaj hosszúságát. Sokan szeretnének hosszabb hajat mint amit a természetesség határa elbír. Azonban azt figyelembe kell venni, a kisebb hosszúságú és ritkább hajhoz csak rövidebb és kevesebb póthaj illeszthető fel. De ez fordítva is igaz, minél hosszabb és sűrűbb a saját haj, annál hosszabb és több tincset lehet felhelyezni. Hogy a kiválasztott hosszúság meddig érhet, az függ a testmagasságtól, a fejmérettől és a frizura stílusától is.

Nincs két ugyanolyan Great Lengths hajhosszabbítás, így biztos lehetsz benne, hogy frizurád a te igényeidnek megfelelően teljesen egyedi és természetes lesz.

Great Lengths Frizurák
Great Lengths Frizurák
Great Lengths Frizurák
Great Lengths Frizurák
Great Lengths Frizurák
Great Lengths Frizurák
Great Lengths Frizurák
Great Lengths Frizurák
Great Lengths Frizurák
Great Lengths Frizurák
Great Lengths Frizurák
Great Lengths Frizurák

Egyedi frizurák

Minden vendégnek, aki hajhosszabbítást szeretne, az elsődleges szempontja és kérése, hogy a póthaj megkülönböztethetetlen legyen az eredeti hajtól, színben és formájában is illeszkedjen hozzá, hiszen csak így garantált a természetes hatás. Ezt a kérést azonban csak olyan szakemberek tudják teljesíteni, akik megfelelő, professzionális szintű oktatás során sajátították el a hajhosszabbítás tudományát. A 21. századi nő számára a hajhosszabbítás természetes dolog. Ha ő maga még nem viselte, akkor is látott már, ismerősei viselnek póthajat, vagy olvasott róla az interneten, magazinokban, celeb-hírekben. Van akinek már volt vagy jelenleg is hord póthajat és van aki szeretne, de még csak gondolkodik rajta.
Több csatornán keresztül is kérhetsz információkat nekünk a lényeg, hogy ne maradjanak megválaszolatlan kérdéseid ha a Great Lengths mellett döntesz.
A legkülönbözőbb elképzelésekkel fordulnak hozzánk, de teljesíteni csak azokat a kéréseket tudjuk ahol a végeredmény tökéletesen természetes.