Mielőtt elvesznél a hajhosszabbító technikák dzsungelében, megmutatjuk, miért érdemes az egyik legmodernebb, az ultrahangos módszer mellett letenni a voksod.

Ma már néhány óra alatt besegíthetsz a biológiának, ha esetleg nem kaptál szuperdús és hiperhosszú „alapanyagot” a természettől. Mielőtt azonban rábólintanál az első szembejövő hajhosszabbító ajánlatra, nem árt felmérned a lehetőségeket, hogy megtalálhasd a legkedvezőbbet – amit a hajad is meghálál majd. Mi a Great Lengths Salonban a lehető legkíméletesebb, mégis strapabíró eredményt produkáló ultrahangos hőillesztést használjuk. Íme, három megdönthetetlen érv, ami miatt te is úgy dönthetsz majd, hogy nem éri meg kockáztatni.

Kíméletes

Az olcsó húsnak híg a leve szemlélet a hajhosszabbításban is megállja a helyét: a „spórolós” technika árát később kell megfizetned, amikor a póttincs idő előtt pottyan le, vagy súlyosabb esetben akár a saját hajad szerkezete is sérülhet. Ez olyan esetekben fordulhat elő, amikor az eljárás során használt gépen nincsen hőfokszabályozó, így még maga a fodrász sem tudja, valójában hány fokon „gyúrja” a hajadat. A hideg eljárású ultrahangos készülék – amelyet mi is alkalmazunk – viszont a lehető legkíméletesebb, az ultrahang meglágyítja a keratint, és a hajszálak a rezgések segítségével kerülnek rögzítésre. Ma ez számít az egyik legmodernebb és leggyengédebb eljárásnak.

Tartós

Az ultrahangos módszernél a póthaj keratinlapok segítségével kerül rögzítésre, így az sokkal stabilabban képes a „helyén maradni”, mint más technikák esetében. Nem kell attól tartanod, hogy a túlterhelt saját tincsek idő előtt feladják a harcot, vagy a gyenge illesztések lepotyognak – a prémium minőségű illesztések, amelyekkel dolgozunk, akár hat hónapig is kitartanak. A hordhatóság ideje elsősorban attól függ, hogy milyen gyorsan nő a hajad: minél lassabban, annál tovább maradhat fönt a póthaj.

Észrevétlen

Az ultrahangos eljárás során a lapos, keratinos illesztések tincsenként kerülnek föl, így a saját fürtök között tökéletesen megbújik a vendéghaj, még tapintásra is csak nehezen érzékelhető. A végeredmény teljesen természetes hatást nyújt, mivel az apró lapocskák még akkor sem szúrnak szemet, ha feltűzöd a hajad.