Te is rögtön a feneket súroló frizurára gondolsz, ha póttincsekről van szó? Pedig a dúsítás nemcsak akkor lehet hasznodra, ha Lolita-zuhatagról álmodsz: így lehet kevés, vékony szálú hajból, hipp-hopp sűrű és dús rövid frizurát varázsolni!

Igazi hajhiedelem, hogy a nőies megjelenés záloga kizárólag a hosszú, derekat súroló zuhatag lehet! Főleg, mivel idén újra hódítanak a rövid és félhosszú frizurák, így ha valaki mégsem a hosszúra szavazna, rengeteg lehetőség közül válogathat. Persze egy rövid forma is úgy mutat igazán jól, ha dús tincsekből lett kialakítva, így nem csoda, hogy sokan nem mernek belevágni!

Szerencsére már ezen is lehet segíteni: a Great Lengths gondol azokra a rövid hajú nőkre (és férfiakra!) is, akik nem vágynak hosszú fazonra, csupán a jelenlegit szeretnék dúsabbnak láttatni vagy egy igazán vagány, rövid fürtökből kreált új stílust kipróbálni.

Első lépésben mindig a vendéggel közösen kitaláljuk, melyik fazon passzolna leginkább az adott fej- és arcformához, amit még akkor is megvalósíthatunk, ha a célfrizurához nagyobb hajmennyiség lenne a követelmény. Nem kell magad költségekbe verned, akár már 25-50 plusz tincs is elég lehet a sikerhez, így csak a fodrász kreativitásán múlik az alkotás végeredménye. Ha extrémebb hatást szeretnél elérni, színes tincsekkel is feldobható a frizura.

Idén is része a trendnek a modern és friss bubifrizura, persze kicsit áthangolva 2014-re, így ha valaki például él-hal a Victoria Beckham-féle aszimmetrikus változatért, alapkövetelmény, hogy oldalt is bőven legyen hajtömege, amiből aztán kialakítható a forma. Azon túl persze, hogy egészséges fejbőrrel kell rendelkezned, a rövid haj dúsításához elég egyetlen követelménynek megfelelned: minimum 8-10 centiméter hosszúságú természetes tincsekhez van szükség arra, hogy a dúsítás kivitelezhető legyen!

 

Ha csúnyán elrontották a frizurádat, akkor is mentőöv lehet a dúsítás: az olló hosszú időre „konzerválhat” egy rossz formát, és hosszú hónapokat kellene várnod, míg annyira megnő, hogy újra fodrász kezébe merd adni a tincseket! Ilyen esetben a dúsítás SOS-segítség lehet, a póttincsekkel és az azt követő egységes vágással szépen rendbe hozható.